Presentkorg

I höstas skrev jag om presentkorgar och fick en massa bra tips på vad man kunde stoppa i korgen. Så här blev korgen jag tog med till systeryster:Den innehöll en påse kola, saffransbiscotti, rocky road fudge, jordnötssmörsfudge och nyponnubbe. Sen lite färdigköpt också: en Xide Winter och en salami i form av en jultomte.

Godiset (förutom kolan då) gavs bort som en "kaka"; bara insvept i bakplåtspapper och omknutet med rött garn. Blev ganska fint tycker jag!

Kommentarer
Linda säger:

Såna är korgar är roliga.. både att ge och få.Ett år gav vi bort en med självmedicinering på förklylningar. Typ c-vitamin, vitlökstabletter, te, halstabletter och ett häfte med huskurer...Ett år var fokus på italien - kryddor, olja, pasta...I år gjorde jag en som hade lite cupcake/julmys som huvudtema - cupcakeformar, dekor till cupcace, vaniljstång, strössel men la även i adventsljus, te och servetter.

2012-01-08 | 13:22:53
Bloggadress: http://www.candygirl.nu/
Anna säger:

Jättemysig julkorg! Ser både fint och gott ut :)

2012-01-08 | 16:18:21
Bloggadress: http://palandetmotskogen.blogspot.com/
Erica AKA Tomtens Dotter säger:

@Linda: Håller med dig. Det där med förkylningspaket är toppen :-) Jag skickade ett sånt till syrran när hon var sjul och det var mycket uppskattat.@Anna: Visst är det :-) Men jordnötssmörsfudgen var inge god. Rekommenderar inte.

2012-01-08 | 16:59:24
Bloggadress: http://tomtensdotter.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback