Frågan alla vill ha svar på:

Glöm politiken. Glöm klimatförändringarna. Glöm valet. Den hetaste frågan för stunden måste ju vara om det blir något julbloggande för Tomtens Dotter i år. Alla undrar. 
 
Eller nä. Klimatförändringarna är så klart hetare. Men åter till mitt julbloggande. Det blir lite sånt i år hade jag tänkt. Även om det fortfarande är långt kvar till jul så har jag redan några juliga projekt på gång.
 
 
Med risk för att framstå som helt dum i huvudet: Förra helgen satte jag ut granen på uteplatsen. Inte på grund av en massivt bultande jullängtan. Nej. Det hade andra orsaker... Rådjur. Hade planerat en jättefin tuja men rådjuren åt upp den. Dessutom hade jag köpt en gran som stod helt fel i vårt minimala förråd. Så det gick alldeles utmärkt att kombinera två olika problem i en och samma lösning. 
 
Andra juligheter? Jag har virkat en julstrumpa till sonen. Ska bara renskriva mönstret så delar jag med mig sen. Sen har jag en ganska stor grej på gång som inkluderar snögubbar, gran, paket och Rudolf. Men där tänker jag hålla er på halster ett tag! 
 
Med dessa ord vill jag önska er ett Gott Nytt Julbloggsår! Välkomna ❤

Jultoppen - Julbloggar & Julklappstips
Matbloggstoppen Besökstoppen