Julstrumpor!

Godmorgon fredag! Äntligen. Denna vecka har gått i raketfart. Igår var jag tvungen att gå och shoppa lite kläder eftersom jag inte kände för att åka hem till mig utan ville åka till pojkvännen istället. 


Kolla in dessa söta! Blev ju helt kär i pepparkaksgubbarna. 50 spänn för ett trepack på H&M. Fynd säger jag 😊 

I helgen är det dags att röja hemma. Det ser fördjävligt ut helt enkelt. Men det är bara att kalla upp ärmarna och köra. Hoppas att du har roligare planer än mig!

DIY: Rudolf och Frosty som pumlor

Dags att skaka liv i den här gamla bloggen, eller vad säger ni? Förra julen fick jag en extremt charmig present av min vän K och hennes lilla son. De hade pysslat om högst ordinära vita julgranskulor till Rudolf med röda mulen och Frosty the snowman. Med små medel kan man göra mycket, eller vad säger ni?
 
 
För att göra Frosty the snowman behöver man en vit julgranskula, ögon, disksvamp och orange färg till näsan och svart, lite tjockare, papper till hatten, munnen och armarna (som syns väldigt dåligt på bilden). Lite blingblingglitter är ju också alltid trevligt :-)
 
 
Till Rudolf med röda mulen är det ungefär samma materiallista. En vit julgranskula. Ögon. Svart papper till hornen. Och en röd liten pompomboll till näsan.
 
De enda verktyg som behövs är sax och lim (limpistol är ju en pysslares bästa vän). Sen är det bara att klippa och montera.

Jultoppen - Julbloggar & Julklappstips
Matbloggstoppen Besökstoppen