Första deltagandet...

...i en rikstäckande tidning. Jajamen. Idag har jag haft besök från Expressen Söndag. Därav att granen kom fram så tidigt, annars hade den fått vänta till i helgen. Tre-fyra dagar hit eller dit spelade ju inte så stor roll. Det har sina fördelar med plastgran.

Expressen ja, för tre veckor sedan fick jag ett mail från en journalist som undrade om de fick komma hem till mig och intervjua mig och ta bilder här hemma för söndagsbilagan.

Det kändes som en kul grej, så jag valde att hoppa på. Och idag har de varit här och intervjuat mig och tagit MÄNGDER med bilder. De visste dock inte vilken söndag inslaget skulle komma i tidningen, eller hur stort utrymme det skulle få, men jag lovar att meddela när det är dags :-)

De blev förresten förvånade över att det var jul i alla rum. Jag vet inte, men för mig är det naturligt. I hallen har jag röda runda mattor = toalettmattor från IKEA som bor där året runt, så det är inte jul för mig, bara för att det är rött. Bara väldigt passande även i december. Inne på toaletten (enklaste och billigaste "rummet" att julpynta) så byter man ju ändå handdukar mest hela tiden och det är ju väldigt enkelt att bara hänga upp röda. Ett rött duschdraperi köpte jag på IKEA för några år sedan, 29 kronor om jag inte minns fel. En röd toaborste kostade mig en femma. Och i sovrummet byter man sängkläder hela tiden - att använda juliga sängkläder är ju det enda som behövs. Det är liksom inget extraarbete att göra jul i de rummen.

Och om någon undrar: Nej, jag hade inte tomtesemester för att en tidning skulle komma. Det är något jag gör varje, varje år. Men tydligen har jag missat att blogga om det ibland...


I väntan på proffsbilder i tidningen fortsätter jag att bjuda på suddiga mobilbilder...
Förra året fick jag en jättefin våningskorg av min syster. Perfekt att förvara frukt i, den möglar ju inte lika lätt när den ligger i en korg. För att göra det hela lite juligare har jag lagt i batteridrivna ljusslingor.


Kommentarer
Linda säger:

Näe vad kul....



Men vad ska jag "bortförklara" mitt framtagande av gran på då? Jag väntade minsann inget besök från någon tidning... och ÄNDÅ tog jag in granen... :-)

2011-12-01 | 18:32:25
Bloggadress: http://www.candygirl.nu/
Marie/Underbara Juletid säger:

Vad spännande att du hoppade på, modigt, det hade inte jag vågat!

2011-12-01 | 20:05:34
Bloggadress: http://julen.gladers.net
ELIN - JULBLOGGEN säger:

Vad avis jag blir :P GP är ju inte direkt stor om amn jämför.. :P

2011-12-01 | 21:19:58
Bloggadress: http://julaftonsmorgon.blogg.se/
Fröken Nattfrost säger:

Jag pyntar också varje rum! Några år hade jag en adventsljusstake i fönstret på toan. ;) Nu är det en röd matta där, röda handdukar, en röd liten duk i fönstret, en röd ljuslykta i fönstret, och ett liten prydnad i form av ett dass som det sitter en tomte på. ;) Jättekul med reportaget, ser fram emot att läsa om dig!

2011-12-02 | 09:17:39
Bloggadress: http://nattfrost.blogspot.com/
Nina säger:

Klart man ska ha jul i alla rum! Det kan inte bli för mycket. Ska bli kul att hålla utkik efter reportaget då!

2011-12-03 | 21:29:09
Bloggadress: http://denvassastekniven.se

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback