Frågan alla vill ha svar på:

Glöm politiken. Glöm klimatförändringarna. Glöm valet. Den hetaste frågan för stunden måste ju vara om det blir något julbloggande för Tomtens Dotter i år. Alla undrar. 
 
Eller nä. Klimatförändringarna är så klart hetare. Men åter till mitt julbloggande. Det blir lite sånt i år hade jag tänkt. Även om det fortfarande är långt kvar till jul så har jag redan några juliga projekt på gång.
 
 
Med risk för att framstå som helt dum i huvudet: Förra helgen satte jag ut granen på uteplatsen. Inte på grund av en massivt bultande jullängtan. Nej. Det hade andra orsaker... Rådjur. Hade planerat en jättefin tuja men rådjuren åt upp den. Dessutom hade jag köpt en gran som stod helt fel i vårt minimala förråd. Så det gick alldeles utmärkt att kombinera två olika problem i en och samma lösning. 
 
Andra juligheter? Jag har virkat en julstrumpa till sonen. Ska bara renskriva mönstret så delar jag med mig sen. Sen har jag en ganska stor grej på gång som inkluderar snögubbar, gran, paket och Rudolf. Men där tänker jag hålla er på halster ett tag! 
 
Med dessa ord vill jag önska er ett Gott Nytt Julbloggsår! Välkomna ❤

Kommentarer
Therese Bjärstig säger:

Årets bästa besked!!! Nu ska jag beställa jultidningar av ungarna och njuta av beskedet 😜😊❤️

Svar: ❤❤❤
Erica AKA Tomtens Dotter

2018-09-01 | 19:33:16
Bloggadress: http://lurans.blogg.se/
Anonym säger:

Hej ! Har vart inne på din blogg och jag vill bara tacka all info du har skrivit om att tänka på innan en operation. Min dotter föddes med Metopica också . Hon blev opererad idag . Hur mår din son i dag ? Har velat kontakta dig innan men har inte riktig vågat så nu gör jag det . Mvh Ebru Coskun

2019-04-15 | 19:28:21

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback