Äventyr som ger träningsvärk

Jag erkänner. Jag är en soffpotatis av stora mått. En av helgens dagar vill, nästintill KRÄVER jag att få gå omkring i morgonrock precis hela dagen och kvällen och bara slappa. Speciellt vintertid när det pågår skidåkning, skidskytte och utförsåkning mest hela tiden.

Idag blir det dock inte mycket slappa för min del. Klockan 10 ska jag möta upp Eva och ett av minimonstren. Vi ska ut och...




...åka skridskor. Kan lugnt påstå att det har jag inte ägnat mig åt i många timmar sedan jag slutade mellanstadiet. Det gjorde jag 1991... Sen dess har jag åkt skridskor EN gång. Det var för tre år sedan; jag fick ett par begagnade skridskor i födelsedagspresent av killen jag dejtade då. Vi kom iväg en enda gång. Kan lugnt påstå att jag kom därifrån med ömmande fötter och dagen efter hade jag en träningsvärk som inte var av denna jord.

Men det ska bli kul. Vi kör lite picnic. Korvgrillning och varm choklad (med lite spets så klart) och gott humör. Åhh vad jag kommer att vara död imorgon. Men det gör ingenting. Imorgon väntar andra äventyr, men det tar vi då :-)


Kommentarer
Linda säger:

Ha det så kul... jag gillar åka skridskor, men det brukar bara bli typ en gång per år. Knappt det ens nu när bus åker på skolan. Tidigare fick jag ju ta med honom till banan. Nu sköter han det ju själv...



Jag ska måla. Det kanske också resulterar i träningsvärk.



Åsså Svaet: ja men det är ju <em>precis</em> såna penslar det är.... dom där färgerna är avsedda för just dekoration.

2012-01-21 | 10:14:57
Bloggadress: http://www.candygirl.nu/
Anna säger:

Det låter hur mysigt som helst med picnic och skridskoåkning! Jag kan avslöja att jag knappt kan stå på skridskor, så jag skulle troligen slå ihjäl mig, men i teorin skulle jag gärna vilja göra en likadan utflykt :)

2012-01-21 | 11:12:08
Bloggadress: http://palandetmotskogen.blogspot.com
Erica AKA Tomtens Dotter säger:

@Linda: Ahh jag trodde att du fick åka ofta på jobbet... Tack för tipset med nagellacket! Ska spana efter såna :-)



@Anna: Shoppa ett par billiga, bättre begagnade vettja! Sen är det bara att böja på knäna och åka ;-)

2012-01-21 | 14:14:09
Bloggadress: http://tomtensdotter.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback