Äntligen fredag och lite kommentarer...

Å så skönt att fredagen äntligen är här och att arbetsveckan är slut. Det är så skönt att ha en hel helg framför sig, speciellt när det är en helg utan inbokade aktiviteter. Men det måste städas... Mitt hem har verkligen blivit eftersatt de senaste veckorna. Jag har inga dammråttor i alla fall.

Jag har damm-dinosaurier.

Sen har jag hittat ett recept som jag bara MÅSTE testa. Baconmarmelad. Hur gott låter inte det? Hinner jag testa det i helgen så lovar jag att återkomma med resultatet.
Sen det här med kommentarerna: Jag kan fortfarande inte kommentera på vissa Blogspot-bloggar. Vi är flera som har samma problem, så det verkar vara ett fel som ligger hos bloggägarna...(?) Efter en kommentar från Therese upptäckte jag samma mönster som hon redan upptäckt; att det strular på bloggar där man anger kommentaren i samma sida som inlägget, därefter anger man namn+url i ett litet separat popupfönster (istället för det klassiska viset: att hela kommentaren + avsändare ligger i en och samma popupruta)

Så här:



Så om ni vet med er att ni har den där lilla popuprutan borde ändra kommentarsinställningarna till "popup-fönster" istället för "nedanstående inlägg inbäddat". Så kanske det funkar.

Edit, nån timme senare: Det funkade. I alla fall för Helly.
Ha nu en riktigt skön fredag kväll.
Imorgon är det ny månad. I och med oktober så är det verkligen höst även i almanackan.

Kommentarer
Sanna säger:

Sv: Haha, du är absolut inte lastgammal! Men Bieber är tämligen känd, i alla fall bland 12-åringarna ;)

2011-09-30 | 20:54:02
Bloggadress: http://sannaschristmas.blogg.se/
Helena - Hellys Jul säger:

hej hallå så här på fredagskvällen! Nu har jag ändrat min taskiga kommentarsinställning. Har ju saknat dina härliga kommentarer.



Jag har inte förbokat nån glögg. Är sååå orolig att mitt Systembolag inte har några till mig... Hjälp, kommer vara sömnlös i natt...



Och baconmarmelad... nja... den får du behålla själv ;)

2011-09-30 | 21:24:03
Bloggadress: http://hellysjul.blogspot.com
Fröken Nattfrost säger:

Har det där problemet, eller - några som kommenterar hos mig har det. Men, jag fattar inte.. skriver du inte att problemet kommer när man har ett popupfönster? Ska man då byta till det, och att det funkar? Är det jag som inte hänger med. :)

2011-10-02 | 09:52:31
Bloggadress: http://nattfrost.blogspot.com/
Tomtens Dotter säger:

Hej fröken!

Ser att jag uttryckte mig VÄLDIGT luddigt.

Hos dig ser det ut som om det inte borde fungera, dvs när jag ska lämna en kommentar ser det ut så här: kommentarsfältet befinner sig på samma sida som själva inlägget. Sen kommer "Kommentera som" upp som en egen liten popup-ruta. Funkar inte.

Däremot, när hela kommentaren (dvs kommentar + kommentera som") kommer upp i en egen popup så funkar det.

2011-10-02 | 10:56:39
Bloggadress: http://tomtensdotter.blogg.se/
Mina Högtider säger:

Funderar om det innebär att om jag kan få kommentarer av vissa, får jag av alla.. eller är det bara för vissa som inte fungerar :S hmm.. får kanske också byta till popupp fönster..

2011-10-05 | 08:31:29
Bloggadress: http://minahogtider.blogspot.com
Therese Karlstadjul säger:

Nu har jag ändrat som du skrev, hoppas att det ska fungera. :) Tack för beskrivningen av vad som skulle ändras!

2011-10-05 | 21:08:29
Bloggadress: http://goteborgsjul.blogspot.com/

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback