Inspiration till adventsljusstaken

Tänk att det är oktober. Här i Stockholm är det en strålande varm och vacker höstdag. Morgonen inleddes med en långpromenad och en kopp the tillsammans med Eva. Sedan hem till kaoset. (det sägs att Gud är granne med kaos, men jag har inte sett till Gud varken här i huset eller i något husen bredvid, så det är förmodligen en lögn!) Håller för fullt på att städa och fixa och dona, men en liten paus måste jag få unna mig.

Passade på att ställa ihop lite prylar som kanske ska få bo i fatet som kanske ska bli årets adventsljusstake. Tomtar och flugsvampar från Skansens glashytta. Ett rött glashjärta från Bro Glasbruk. Fatet är JÄTTEstort och kommer från Bolagret. Lite band och ljusdekor från Panduro. Får se om fatet ska bottnas med mossa eller grovsalt i år. Jag väljer i alla fall att låta prylarna stå framme i sovrummet och mogna lite.

Nu ska jag försöka bereda ordning i mitt kaosartade pysselrum. I helgen kommer Karro och Jonna hit, då är det pysselhelg som gäller. Jag och Karro brukar stänga in oss ett par helger om året för att julpyssla och dricka glögg. Start fredag direkt efter jobb, sen kör vi hårt hela vägen fram till sen söndag kväll. Jonna har varit med en gång tidigare, så det ska bli kul att hon är med i år oxå :-)

Hoppas att ni får en fin lördag, händer det något roligt idag/ikväll?

Kommentarer
Therese - Sockenvägens Söta säger:

Tack för att du luskat ut lösningen på problemet, jag snor det av dig och tipsar även hos mig!!! Å min dag har bestått av att järnvitrola en brädvägg, men resultatet blev si så där, hoppas innerligt den blir mer grånad vad det lider... Ha en fin kväll!

2011-10-01 | 19:18:01
Bloggadress: http://lurans.blogg.se/
B-M B säger:

Avundas dig dina pysselfingrar och fantasi!

2011-10-01 | 23:12:06
B-M B säger:

2011-10-01 | 23:13:59
Tomtens Dotter säger:

B-M B: Fantasi... Det är bara att spana runt, plocka lite här och plocka lite där :-)

2011-10-03 | 07:16:39
Bloggadress: http://tomtensdotter.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback