Onsdag morgon

...och det är MÖRKT. Jag vet att jag borde vara piggare eftersom vi ställt om klockan, men så är det inte. Å andra sidan är jag en riktig morgontröttis, förmodligen en obotlig sådan.

  • Nu vet jag vem jag ska vara tomte till i Julswappen. Nu är det spionage på hög nivå som gäller.
  • Det är säkert någon som är här och spionerar också. I sånt fall kan jag informera om att jag hatar kaffe, men i övrigt är en person som tycker om väldigt mycket saker :-)
  • Det var kul med Zumba. Men seriöst... Ont om koordinationsförmåga finns det gott om. Det kändes till slut som om jag försökte styra nån annans fötter. Och att det var nån annan som styrde mina fötter bara för att jävlas.
  • Eftersom det är onsdag så är det boxercise som gäller ikväll.
  • Albert skrämde skiten ur mig i morse. Vi tillbringade lite kvalitetstid ihop igår, och han stog kvar på skrivbordet. När man höjer upp honom med 75 cm (dvs skrivbordets höjd...) så blir han ganska lång. Och i mörkret och morgonförvirringen var det tillräckligt för att få mig att tro att det stog nån där. Scary!
  • På tal om Albert så funderar jag fortfarande på färger. Jag TROR att han ska vara en gråtomte, med detaljer (luva, vantar, halsduk) i samma färger som mina vardagsrumsgardiner.
  • Jag tycker fortfarande att det är DUMT att ställa om klockan. Det är becksvart när man går från jobbet nu :-(
  • Blir det nån mer frigolittomte så ska han heta Helmer.

Ha nu en riktigt bra dag!

 

 


Kommentarer
Fröken Nattfrost säger:

Mörkret är rätt jobbigt ja. Jag har löst det så att jag ställt en lampa på timer inne i sovrummet som tänds ca 40 minuter innan klockan ringer. Då blir jag laddad med ljus (om än artificiellt) innan klockan ringer. Lättare att ta sig upp tycker jag när det redan är lite ljust i rummet. :) ÄNNU mysigare om ca 25 dagar när det ljuset är från en adventsljusstake och julstjärna. ;) SÅ mysigt det är att ta sig upp på morgonen, mörkt ute... och det där härliga skenet från adventsljusstakarna. Få saker som slår det.

2011-11-02 | 06:57:22
Bloggadress: http://nattfrost.blogspot.com/
Victorias Jul säger:

Tycker också det är dumt att ställa om klockan!

2011-11-02 | 13:51:42
Bloggadress: http://victoriajul.blogg.se/
Tomtens Dotter säger:

Nattfrost: Tack för tipset, kanske ska anamma det :-)

2011-11-05 | 12:00:08
Bloggadress: http://tomtensdotter.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback