En nätt samling ryska mormödrar

Jag har en idé som jag vill förverkliga, men jag är inte ens halvvägs där. Tänk en adventskalender gjord av babuschkor! Hur sött skulle inte det vara? Visst, det är inga stora saker som ryms där, men man skulle exempelvis kunna göra en egen thekalender.


Som ni ser har jag inte kommit så långt i mitt samlande ännu, men nånstans måste man ju börja! Samtliga inhandrades på en tripp till Tallin för något år sen. Den trippen fick mig att minnas varför jag vägrar att åka båt, så jag lär tyvärr inte åka tillbaka :-(

Kommentarer
Stockholmsjul säger:

Kul idé! Väldigt fina babuschkor du har, jag visste inte att de fanns i jultema.

2011-11-28 | 19:21:24
Bloggadress: http://stockholmsjul.blogg.se/
Amandas jul säger:

Jag måste bara få tipsa om en tävling jag tror du skulle ha en stor chans att ta hem :) Finaste adventsljusstaken vinner på Firajul.nu - http://www.firajul.nu/component/jforms/12/406Jag har ju sett din och den är sjukt snygg så in och tävla med dig! :D

2011-11-28 | 19:23:56
Bloggadress: http://amandasjul.blogg.se/
Alexandra - kärlek på tallrik säger:

Ååh, vad härligt med babuschkor, jag älskar det motivet på väskor och liknande! Såg ett paraply i Frankrike i våras med babuschkor på, ångrar SÅ att jag inte köpte det! Har du tittat in på TGR? En småprylsaffär med massor av roligheter, allt till billiga priser! Där har de en drös av babuschkeprylar, fast du kanske är mest inne på själva figurerna och inte motivet? :) Vad härliga tomtarna var, sådana vill jag också ha!

2011-11-28 | 22:36:00
Bloggadress: http://karlekpatallrik.wordpress.com
Alexandra - kärlek på tallrik säger:

Oj, jag klickade på länken nu! EN TEKALENDER!! Det är bästa idén någonsin ju, varför har jag inte tänkt på det?? Ett nytt te varje dag fram till jul?! JAG VILL; JAG VILL!!!

2011-11-28 | 22:37:05
Bloggadress: http://karlekpatallrik.wordpress.com
Emelie - Emelies Christmas säger:

Jättefina!

2011-11-28 | 23:35:19
Bloggadress: http://emelieschristmas.blogg.se/
Fröken Nattfrost säger:

Vilka söta! Yes, I'm back... tack för de peppande kommentarer jag fått i min frånvaro. Jag försöker klättra upp nu, vägrar må strunt och missa hela den här underbara månaden!

2011-12-02 | 09:15:38
Bloggadress: http://nattfrost.blogspot.com/

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback