Gott Nytt År

Oj vad fort 2011 har gått! Jag kan inte riktigt fatta att det är nyårsafton ännu, men det är ju bara att kolla almanackan för att se att det är sant.



2011 känns som ett mellanår. Första halvan av året jobbade jag så mycket att den fritid jag hade gick åt till återhämtning. Och att fixa med Jocke och Tanjas husbil. Andra halvan av året har varit lugnare, men då har jag känt mig ganska asocial.

Årets höjdpunkt var definitivt resan till Las Vegas i maj. Men sommarens hårdrockande; Sweden Rock, Iron Maiden och Metallica var också riktiga höjdpunkter! Under hösten har jag sett både Quireboys och Jakob Hellman (två gånger). Båda är stora favoriter sedan länge för mig och konserterna var fantastiska!

2012 är ett oskrivet blad och det ska det få vara ett tag till. Nyårslöften ligger inte för mig. Året blir som det blir. Och vad som än händer så vet jag att det kommer att bli bra i slutändan :-)

GOTT NYTT ÅR!

Kommentarer
Anna säger:

Gott nytt år! Hoppas 2012 blir ett riktigt toppenår :)

2011-12-31 | 16:53:51
Bloggadress: http://palandetmotskogen.blogspot.com/
Linda säger:

God fortsättning på 2012. Nu satsar vi på ett superår.

2012-01-01 | 13:01:49
Bloggadress: http://www.candygirl.nu/
Alexandra - kärlek på tallrik säger:

Åh, tänk att du var i Las Vegas, dit skulle jag SÅ gärna vilja åka! Kanske 2012 tar mig dit? ;) Hoppas att du får ett underbart år nu, inga fler mellanår här inte <3

2012-01-02 | 02:34:31
Bloggadress: http://karlekpatallrik.wordpress.com
Therese - Sockenvägens Söta säger:

God fortsättning!!! Å jag hoppas du kommer att hålla uppe the christmas spirit från tid till annan i bloggen så att man kan smyga in å hålla lågan levande hela året ler KRAM

2012-01-05 | 07:57:33
Bloggadress: http://lurans.blogg.se/
Erica AKA Tomtens Dotter säger:

@Anna: Tack! Och detsamma. 2012:an har i alla fall börjat bra!



@Linda: Japp, det gör vi!



@Alexandra: Vegas var grymt! ÅK! Och jag håller med. Mellanår har det varit nog av nu. Tack, hoppas att även ditt blir underbart!



@Therese: Tackar! Och jo, jag håller i ett tag till, men kanske inte HELA året... ;-)

2012-01-08 | 00:24:09
Bloggadress: http://tomtensdotter.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback