Vill till Finland!

Linda har skvallrat om att det finns Lonkero med pepparkakssmak.

Jag. Vill. Ha.
Så det så!

För övrigt så tycker jag att det är idioti att det inte går att köpa Lonkero på bolaget.

Kommentarer
Helena - Hellys Jul säger:

Det sägs ju att Finlands sak är vår! Kom igen nu Bolaget, ge oss Finlands starka saker!

2011-10-20 | 18:11:20
Bloggadress: http://hellysjul.blogspot.com
Anonym säger:

Går väl att beställa på bolaget dom ska ju ta in produkter om man ber om det. Har aldrig beställt något själv kan ju va värt att fråga kanske. För drycken låter god.

2011-10-20 | 18:22:55
Helena - Hellys Jul säger:

Inser nu en sak. Jag satt å googlade lite saker och ett inlägg från dig dök upp. FRÅN 2007!! Du är veteran. Impad att du orkar. Får se om detta blir mitt enda år som julbloggare...

2011-10-20 | 21:54:25
Bloggadress: http://hellysjul.blogspot.com
Tomtens Dotter säger:

Anonym: Tack för tipset. Det hade jag inte ens tänkt på.



Helena: Visst är det så? Om vi varit en gemensam nation så länge bör man väl i alla fall kunna dela sprit med varandra? och japp, jag är veteran. Mig veteligen är det jag och Tomtemor som varit med längst (av oss som fortfarande är aktiva). Båda två började 2006, så jag och bloggen firar fem år i år :-)

Nyfiken: vad var det du googlade på?

2011-10-20 | 23:19:06
Bloggadress: http://tomtensdotter.blogg.se/
Svensk Jul säger:

Jag såg att min länkning inte funkade det var jag som skrev, (Går väl att beställa på bolaget dom ska ju ta in produkter om man ber om det. Har aldrig beställt något själv kan ju va värt att fråga kanske. För drycken låter god.) Jag är inte anononym "ler" Vet inte vad som hände fick inte med bloggadressen tydligen konstigt men nu så kanske.



2011-10-21 | 11:47:06
Bloggadress: http://svenskjul.blogspot.com/
Mina Högtider säger:

Smaken låter så vidrig men ändå så cool att jag ringde direkt mina släktingar i Finland och bad dom köpa till mig på provsmakning.. om det så blir att jag åker dit efter jul.. det måste ju bara testas!



Å nej tyvärr har det aldrig gått ta hem LONKU till svenska bolaget.. har aldrig fått någon vettig förklaring varför.. inte ens på beställning.. men tur att min gudmor var på besök just i helgen, så fick man några goa sånna igen i kylskåpet :) Synd bara att hann inte veta om den här smaken innan..

2011-10-21 | 14:03:01
Bloggadress: http://minahogtider.blogspot.com

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback