En fråga om kod och länkar

Blogspot har en fiffig funktion...
De bloggar man länkat till sorteras utifrån när senaste inlägget skrevs, inte som hos blogg.se, där de ligger i bokstavsordning :-( 

Nu undrar jag:
Kan jag möjligtvis ha plockat bort någon kod när jag gjort om designen på min blogg. För trots att jag finns på flera användares länklistor ligger jag alltid längst ner, trots att andra blogg.se-användares bloggar hoppar upp när de publicerat nya inlägg.

Ni kan se vad jag menar på exempelvis http://tinasjul.blogspot.com/
Om ni kollar in hennes länklista så finns en massa bloggar som sorteras utifrån när senaste inlägget publicerades. En himla massa länkar är till andra blogg.se-bloggar.
Medan "Tomtens Dotter" ligger bland de sista, utan tidsangivelse.

Och eftersom det finns tidsangivelser på de övriga blogg.se-bloggarna GISSAR jag att jag plockat bort något eller att det är någon uppdatering som JAG måste göra... Eller?

Någon som vet svaret?

Tack på förhand

Edit: Lisas Vinterland svarar följande
Hej! Jag försökte lägga till dig i min länk-lista. Då får jag detta meddelande: "Ingen feed kunde hittas för den här webbadressen. Blogginlägg och tid för uppdatering kommer inte att visas. Vill du ändå lägga till webbadressen?"

Om det kan vara till någon hjälp...




Kommentarer
Lisas Vinterland säger:

Hej! Jag försökte lägga till dig i min länk-lista. Då får jag detta meddelande: "Ingen feed kunde hittas för den här webbadressen. Blogginlägg och tid för uppdatering kommer inte att visas. Vill du ändå lägga till webbadressen?"



Precis samma problem som jag hade med min andra blogg. Tydligen väldigt vanligt problem, men hur man löser det vet jag tyvärr inte :( Det var därför jag bytte adress till min nuvarande som funkar. Hoppas någon annan har svaret och att det fixar sig!

2011-08-28 | 01:05:36
Bloggadress: http://lisasvinterland.blogspot.com
Tomtens Dotter säger:

Hej Lisa

Tack för infon. Jag har ställt frågan i ett forum, och nu har jag lite mer info, så nu är vi i alla fall lite närmare gåtans lösning :-)

Tack!

2011-08-28 | 10:36:44
Bloggadress: http://tomtensdotter.blogg.se/
Marie/Underbara Juletid säger:

Hoppas du kommer på vad som är felet!

2011-08-28 | 15:01:20
Bloggadress: http://julen.gladers.net

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback