Husesyn: Kontor/pysselrum

Nu i Coronatider så jobbar jag mestadels hemifrån. Dessutom är jag ju en pysslig människa, och sånt kräver sitt förvaringsutrymme. Nu, efter fyra år i minilägenheter, har jag återigen ett utrymme där jag får sprida ut mig själv och mina behov. 
 
Det här är ett rum in progress. Jag vill Ernsta mig lite och "känna in rummet" innan jag bestämmer vad som ska hända här. 
 

I helgen fick jag lite feeling
och drog upp några färgprover på väggen. Har funderat på om jag ska ha turkosa väggar och naturdetaljer, eller om det ska bli en skön greige med en massa turkosa klickar. Även om ingen av färgerna jag hade hemma är rätt så var det en tillräckligt bra vägvisare för att få in mig på rätt spår. 

Det blir turkosa väggar! Varför begränsa sig när detta är MITT utrymme? Dock behöver jag sticka iväg och köpa på mig lite färgprover för att hitta rätt. 
 
 
Just nu är allt på en höft. På Elias rum finns en väggfast garderob som ska bort. Här inne står hans byrå som ska flyttas över till hans rum. Och även här finns en garderob som ska väck. Sen, när det är klart, då är det dags för denna ankunge att bli en svan. 


Jag har återförenats med Billy. Det är en trygg och stabil karl som orkar bära mycket, samtidigt som han kan hålla inne med hur kaotisk jag är. 
 
På lilla väggen med färgproverna ska det bli någon form av öppen förvaring. Byrån ska, som sagt, ut och så även garderoben. Skrivbordet ska stå under fönstret och jag kommer att byta ut skivan mot en måttanpassad skiva i riktigt trä. Nån form av fåtölj + litet bord ska stå där skrivbordet är nu, skönt att kunna sitta soft när man har videomöten eller bara behöver läsa en massa jobbmaterial. Men det blir en senare historia - det är ingen idé att dra hem en massa saker innan rummet är målat. 

Apa från Fat Cat
 
Här håller jag hus om dagarna. Här är MIN zon. Här behöver jag inte kompromissa eller fråga om lov. Här är jag min egen drottning. Här bestämmer jag. Och här, här ska det bli bra!
 
 
 
 

Kommentarer
Mamma Inga säger:

Va fint ni har det, längtar till vi kan komma och hälsa på.

Svar: Vi längtar efter er också ❤️
Erica AKA Tomtens Dotter

2020-09-14 | 21:52:27

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback