Härlig helg och första frosten

Elias tillhör de morgonpiggas skara. Så i morse, när han klev upp för att väcka både mig och tuppen, så såg jag årets första frost. Lite tveksamt sådär, jag blev tvungen att gå ut för att känna om det faktiskt var frost eller om det var dagg och morgonljuset som spelade ett spratt. Men gräset knastrade mellan fingrarna, så nu är den kalla halvan av hösten här. 
 
Helgen har varit mysig. Ytterligare en VAB-dag i fredags, besök av svärmor och loppmarknad på gatan igår och idag myser vi. 

Lagom litteratur för en treåring?
 
Svärmors vovvar chillar i soffan
 
 Loppisfyndad trampbil 
 
 Plock till middag. Och bubbel. 
 
 
Nu puttrar middagen i ett av loppisfynden. Vi har blivit med slowcooker igen. Älskar det konceptet, så skönt att slänga ner en hög mat, trycka på start och ta itu med dagen. 
 
 
Idag ska jag plocka in tomaterna. Nu när vi börjat få frostnätter får tomaterna ligga och eftermogna inomhus. Kanske även en sväng till Bauhaus och köpa lite färgprover. Vi får se hur jag orkar. 

Kram/Erica
 
 

Kommentarer
Mamma Inga säger:

Vilka läckra tomater.

Svar: Jaa! Nu ligger de inne och mognar :)
Erica AKA Tomtens Dotter

2020-09-20 | 14:41:05
Therese säger:

Wieeee! Ordningen är återställd, amen. I år blir det ju igen, tack för att du börjat blogga igen! Och så stor killen blivit <3 Loppisfynden var ju otroligt bra, tumme upp på dem. Ska fortsätta och läsa ikapp och mumsa i mig småcitrus (clementiner, satsumas eller vad man nu må kalla dem).

Svar: 🥰🎄Ja, i år känns det KUL igen! Även om det inte är med samma tempo som tidigare år så har jag skojigt härinne. Igen. Älskar att du hänger med!!

Ja, shit vad vi fyndade! Tror jag gjorde av med 600 kr, och då blev det trampbil, slowcooker, en urna till framsidan, ca 30 disneyblöcker, vinteroverall (pop), fodrat regnställ och två par jeans till lilleman. Mkt nöjd 🙂
Erica AKA Tomtens Dotter

2020-09-22 | 13:03:12
Bloggadress: http://lurans.blogg.se

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback