Gott nytt julbloggsår!

För första gången på flera år känner jag en längtan efter att dra igång med bloggen igen nu när det kommit lite höst i luften. Det har hänt så mycket sen sist, jag har en massa nya idéer och med ett (för oss) helt nytt radhus att förverkliga dem i så: VÄLKOMNA till julbloggsåret 2020!
 
Vi har som sagt blivit med radhus. 58 kvadrat blev för litet till slut. Och även om jag verkligen gillade den gamla lägenheten så blev det aldrig ett HEM utan endast en bostad. Så Ragnar, Elias och jag tog vårt pick och pack och drog. Nu bor vi en dryg halvtimme utanför stan i ett område som byggdes 2018. Det gröna huset är vårt. 
 

Husesyn? Självklart, det kommer i ett senare inlägg. Vi har fixat och donat och målat och tapetserat och grejat och stökat. Efter knappt tre månader här så har vi fått mer trivsel och hemkänsla än vad vi någonsin fick till på förra stället.
 

Elias är (så klart) världens sötaste unge. Han har hunnit fylla tre år nu, och är en klok, stilig, smart, envis, charmig och rätt så dryg gosse som inte är tyst många sekunder åt gången. Han har anpassat sig fint till radhuslivet, vi hann inte bo här många dagar innan han gick ut barfota och smet igenom häcken för att leka med grannpojken. 

Kom tillbaka snart, då tar vi en runda i huset.
På återseende 🙂

Kommentarer

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback