Jag har hittat vår julgran!

Pust! Äntligen! Efter mycket letande, surfande, svärande och uppgivenhet... En dag så stod, stod den bara där! En gran så vacker, en gran som jag har kär. 

En plastgran är ett måste. Men att hitta en snygg är inte helt enkelt. Jag började faktiskt leta redan efter förra julen eftersom vi bestämt att vi skulle flytta. Tänkte att jag skulle kunna hitta Granen med stort G på rea, men nej. Alla snygg-snygga var slut. 

 
Produktbild från Plantagen
 
Nu hade jag bestämt mig för att vara ute i god tid. Jag letar efter en äkta plastgran, dvs inte en med de där "pappersaktiga" barren i PVC-plast, utan en sån med gjutna barr. Gärna med inbyggd belysning, även om det är i kategorin nice to have. 
 
 
Produktbild från Plantagen
 
Och här är den. Granen som förhoppningsvis uppfyller alla mina krav. Hittade den på nätet, åkte till Plantagen för att titta på den live, men de hade inte stökat fram julen ännu. Jag bestämde mig för att köpa grisen i säcken, skickade ut en expedit på lagret och nu är vi med julgran igen. Modellen heter Langfjella och är jättevacker på bild, nu hoppas jag bara att den är lika vacker i verkligheten också!
 
Sjukt nöjd! Nu ska jag bara avhålla mig från att slita upp den ur kartongen för att stilla nyfikenheten 😊

Kommentarer
Jennysjul.com säger:

Den har jag också tittat på! Hur hög köpte du?

Svar: Visst är den FIN? :-) Köpte 2.10, det blir bra till våra 2.50 i takhöjd.
Erica AKA Tomtens Dotter

2020-10-10 | 20:43:11

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback