Helgens juliga

Hej söndag! Hej Uppsala! Imorgon ska vi på uppföljning med Elias (han kommer att följas upp efter skalloperationen ända fram till ca 12 års ålder) så vi passar på att ta en hotellnatt och mysa lite. 

Har även hunnit med lite shopping i helgen. Igår var vi in på H&M Home en snabbis, och idag har jag tagit en speedsväng på IKEA (12 minuter medan grabbarna väntade i bilen).

 
På H&M hade julen inte kommit fram ännu, men jag hittade ändå några jättefina handdukar som ska få pryda badrummet närmare julen. 

 
Jag blev förälskad i pressbilderna på IKEAs presentpapper, så några rullar fick följa med hem. Tyvärr fanns inte papperet med julrosorna, men de andra tre varianterna har fått följa med hem. 
 
De senaste åren har IKEA haft fina julgranar i fullstorlek. Tyvärr tycker jag inte att de håller måttet i år, de är glesa, tunna och spinkiga. Det var en blandning av PE och PVC, där de tyvärr snålat för mycket på PE-plasten. De mindre julgranarna var fina dock. 
 
Jakten på julgran lever därför vidare. Om nån har ett tips på en snygg plastgran i PE-plast så säg till!

Kommentarer
Jennysjul.com säger:

Letar också fin naturtrogen gran i PE plast! Hoppas du hittar någon fin som inte är svindyr.

2020-10-04 | 17:42:18
Therese säger:

Så fina handdukar, och jag ska till Umeå för första gången sedan mars på fredag så då hoppas jag hinna avverka IKEA och kolla in julsortimentet... :-D

2020-10-05 | 09:44:22
Bloggadress: http://lurans.blogg.se

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback