Tatueringen

Idag är det exakt två år sedan mitt största, dyraste och mest smärtsamma julprojekt blev färdigt. Något jag bär med mig alla dagar och som alltid gör mig glad. Min fina underbara färgglada och roliga tatuering. 

Tanken på en julig tatuering kom 2011 
när Jessica/Jul i Laloland hade en tävling på sin blogg; vilken fras ur en jullåt skulle du välja till en tatuering? Funderade faktiskt ganska länge på att göra just exakt det jag tänkte då: en New York skyline, en gammal mic, en hatt och frasen "Sinatra was swinging, all the drunks they were singing" men sen kände jag att jag ville gå all in på färg. På jul. På extra allt. 
 
 
Min tatuerare heter Håkan Åkerman  och är fantastisk på färg och lekfullhet. Han fick några stödord (vinter, snö, gran, snögubbar, Disneymåne) och jag höll på att svimma när jag fick skissen. Såååå rätt!
 
 
Det var bara en sak jag ville ändra på i skissen. Jag ville inte ha tomten och renarna framför månen. Om jag bygger vidare i framtiden så ska inte Tomten vara använd. 
 
 
Bilden gör naturligtvis inte tatueringen rättvisa, men här är den! Så sjukt nöjd. Det tog ca 12 timmar totalt, och den är värd varenda krona och varenda droppe blod! 

Vill ni kolla in Håkans jobb så finns han på Instagram som @hawkeyecarneval
 

Kommentarer
Therese Sockenvägens söta säger:

Woooooow, jag dör. Så. Underbart.

2020-11-07 | 08:18:21

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback