På intensiven

Nu har det snart gått ett dygn sedan operationen. Allt har gått bra. Vi är just nu på intensiven och ska vara här till i eftermiddag. Om allt fortfarande ser bra ut så släpper de iväg oss upp till barnavdelningen i eftermiddag.
 
 igår efter operationen. 

Han har ont. Han är svullen. 
Men det är enligt planen. Han har fått blodtransfusion nu på morgonen. Det är enligt planen. Han får morfin mot smärtan. Det är enligt planen. Han kräks av morfinet. Det är enligt planen. Så än så länge ser allt bra ut, även om det är jättejobbigt att vara Elias just nu. 
 
 
Idag: svullo! Ser ut ungefär som när Hermione kastade en stingcharm på Harry. 
 
Han är som sagt svullen.  Och värre kommer det att bli, innan det vänder och blir bättre. Just nu är svullnaden ojämt fördelad över ansiktet, så han ser ut att vara lite sned och skev. Men det kommer att gå ner, och då ska han vara symmetrisk.
 
Skitjobbigt att vara förälder. Men det går ändå lite bättre än förväntat. Alla på sjukhuset är helt fantastiska och vi känner att vi är i trygga händer. 
 
over and out!

Kommentarer
Anonym säger:

Stor Styrkekram till er❤️ /musanno

2018-03-28 | 11:13:36

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback