Lilla Svullo har slutat att svälla!

Vackert så! Han hade dränering på operationssåret fram till 15.30 igår. Därefter började han svälla ordentligt. Idag kommer, om allt följer planen, att vara värsta dagen, sen kommer svullnaden att börja gå ner. 
 
 I morse.
 
 Idag kl 12. Sover gott efter en liten dos morfin. 
 
Nu sväller han inte längre. Svullnaden ser ut som den gjorde igår. Men han har fått ett duktigt blåöga. Plastikkirurgen och neurokirurgen är ändå nöjda. Inget som är ovanligt. 
 
Det är inte jätteroligt att vara Elias nu. Även om jag och Ragge förstår att det går enligt plan så är det jobbigt för oss, och vi är oroliga. Men vi har inte ont. Vi vet vad som pågår. Vi vet att det kommer att bli bättre.  Och vi kan se. Men för Elias, som inte har ett språk ännu och som helt saknar tidsperspektiv är det vidrigt. Han är så svullen att han inte kan se. Kan inte öppna ögonen det minsta lilla. Han har ont. Drömmer mardrömmar när han sover. Och han vet ju inget. Han vet inte att det blir bättre. 
 
Men det BLIR bättre. När som helst. Vilken dag som helst. 
 

Kommentarer

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback