Lilla Svullo

 Jo, alltså... Jag skrev ju i förra inlägget att han kommer att svälla ännu mer. Det var vi införstådda med. Men vi hade inte riktigt förstått vad det betyder. Nu vet vi mera. 
 
Vi har flyttat över till barnavdelningen nu. Nästan alla sladdar och slangar är borta. Det är skönt. Att kunna ta upp honom utan att tre sköterskor ska behöva hjälpa till och hålla koll på att alla sladdar och slangar sitter kvar. 
 
Tisdag, direkt efter operationen
 
 Onsdag klockan 09.25. Här döpte vi honom, något naivt, till Lilla Svullo. 
 
 Onsdag kl 13.05
 
 Onsdag kl 19.05
 
Onsdag kl 20.30
 
Huden är spänd och stram. Det han verkar lida allra mest av är att han inte kan se. Det är alldeles för svullet för att han ska kunna öppna ögonen. Han blir orolig och otrygg, så det gäller att vara där med kärlek. Sjunga mycket. Kramas. Ge bröstet. Spela bekanta barnvisor på YouTube.
 
Vi blev inte direkt lugnade när sköterskan på avdelningen sa att han inte sett någon som varit mer svullen än Elias. Nån i ungefär samma kaliber, men ingen som varit värre. 
 
Neurokirurgen var nyss här och tittade. Han var inte speciellt orolig, det kan bli så svullna helt enkelt. De har Elias under extra uppsikt. Hans blodvärden är fina. Neurokirurgen trodde att Elias svullnad hade peakat, men att det kan ta nån dag innan han börjar svälla av. Nu känner vi oss lite lugnare!
 
Vi håller tummarna för att det är bättre imorgon. Att han kan SE. Godnatt så länge. 

Kommentarer

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback