Kraniosynostos - mera förberedelser

Nu har sambon tagit över ansvaret för föräldraledigheten och jag har börjat jobba. Redan under graviditeten bestämde vi att vi skulle dela på ledigheten. Som mamma tar man ju första passet pga pappans brist på dugliga bröst. 
 
När vi var på det första besöket på Akademiska rådde de oss att, om möjligt, fortsätta med amningen förbi operationen. Det är så mycket tröst och trygghet, men även smärtlindrande. Därmed bestämde vi att växla föräldraledighet i samband med operationen. 
 
Vi hade fått reda på att operationen görs vid 7-8 månaders ålder. Så det var bara att luta sig tillbaka och invänta kallelsen. Men... sambon måste ju ansöka om föräldraledighet två månader innan. Så vi högg till med ett datum bara. När kallelsen väl kom så visade det sig passa ganska bra: jag kan jobba två dagar innan det är dags för inskrivning. Skönt att komma in på jobbet och få igång dator, telefon, rensa mail osv, för att sedan kunna komma igång med själva arbetet när jag kommer tillbaka. Vi har frågat andra föräldrar som redan är på andra sidan om vi bör vara hemma båda två under en period, men tydligen så repar de sig så bra att det inte ska behövas. Och om det inte behövs så känns det vettigare att ha dagarna kvar.
 
Tvätt, matlagning, packning står på schemat imorgon. Vi blir på sjukhuset i ungefär en vecka, och eftersom varken jag eller sambon är patienter får vi betala vår mat själv ELLER ta med matlådor. Och att äta frukost, lunch och middag ute i en vecka... Nä, det finns roligare saker att lägga pengarna på. 
 
På söndag åker vi till Uppsala. Vi skrivs in tidigt på måndag morgon. Då är det en massa förberedelser, information, fotografering och förberedande tvaning på agendan. På tisdag är det dags! Nu är det nära! 

Kommentarer

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback