Kraniosynostos - inskrivningsdagen

Här ligger du och sover. Så fridfullt. Du har inte en susning om vad som ska hända imorgon. Men det har din pappa och jag. Usch, vilken klump det är i hjärtat nu. Även om vi känner oss trygga med allt så KÄNNS det. 
 
 
 
Dagen har varit intensiv. Fullt schema hela dagen. Inskrivning, information om avdelningen. Träffa sköterska på avdelningen. Hon hade världens roligaste grej hängande i fickan, så Elias Attackbäbis attackerade direkt.  Labb, sticka i fingret. Det var inte roligt för gossen. Vidare till sjukgymnasten som skulle kolla hans fysiska utveckling. Hon blev lite imponerad, och gjorde samma kontroll på Elias som på 10-månaders bäbisar. Ytterligare en läkare som kände, klämde och tittade. Elias flörtade järnet med den söta doktorn.
 
Lunch, sova i vagnen.
 
Träffa forskare som berättar om att de samlar material till en genstudie och vi vill så klart vara med. Träffa narkosläkare för bedömning.  Åka "sjukhuslimousine" till plastikkirurgen, prata om operationen och fotograferas.
 
Tillbaka till avdelningen. Här hade Elias förmodligen den roligaste timme han haft i hela sitt liv; låååånga korridorer där man kan krypa och jaga skallra. Han skrattade så underbart. Sen var det dags att ta prover igen men nu gick det bättre. Om man får äta lite bröst medan man blir stucken går det mycket bättre. Det sista på schemmat var att tvättas och tvättas igen. 
 
Jag och Elias på hotellet. 
 
På Labb. Roligt med leksak, men tråkigt att bli stucken i fingret. 
Hos sjukgymnasten. Mycket roligt tyckte Elias. 
 
Åka sjukhuslimousine! Inte alls lika roligt som hos sjukgymnasten. 
 
Herregud vilken snäll unge han har varit idag. Massor än folk som ska klämma och känna. Av med kläder, på med kläder, nytt rum, nya människor, av med kläder igen. Och så vidare. Men han har varit en liten ängel hela dagen. Nåväl. Ända tills det var dags för "duschen med stark tvål som kom i ögat"-duschen. Då blev han grinig. Men det var helt befogat!! 
 
Nu sover han på min arm. Har ställt klockan på 03.45 imorgon för att ge honom bröstet för sista gången innan han rullas in nån gång efter 08.15.
 
Vackra lilla gosse. Starka killen. Och tårarna rinner. 

Kommentarer
Karin.A säger:

❤️❤️❤️❤️❤️

2018-03-26 | 20:45:40

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback