Ett blivande ärr

Är helt övertygad om att vår gosse kommer att vara coolast på förskolan. Alla barn jämför väl ärr emellanåt, och när andra barn visar sina knän kommer vår lilla superhjälte att dra undan håret och visa sitt ärr. 
 
 Idag har han fått lufta såret en stund. 
 
Hans pannben hade alltså vuxit ihop, och nu har de delat på det igen. För att undvika ett stort ärr på synligt ställe öppnar de upp från öra till öra, och jobbar sedan framåt, under huden och vävnaden. 
 
Lilla killen. Han äter mest hela tiden när han orkar vara vaken. Känns som om det är det enda han har kontroll över; mammas bröst och vart de sitter. 
 
Han får därmed ett fett ärr men det kommer att vara täckt av hår. Om han väljer att ha hår. Han kanske vill ha mohikan? Då blir det med lite extra dekor!

Kommentarer
Anonym säger:

💕

2018-03-29 | 22:14:51

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback