Det här blir en LÅNG fredag!

Det blir inte så mycket påsk för oss. Behöver inte minnas Jesu lidande när vår egen gosse lider. Har en känsla av att detta kommer att vara värsta dagen. En riktigt lång fredag på alla sätt och vis. 
 
Elias verkar må lite bättre fysiskt idag. Mindre trött, mera vaken. Han opererades i tisdags och sedan dess har han mestadels sovit. Varit vaken korta stunder för mat och närhet. 
 
Kraschlandad superhjälte
 
Idag är han vaken länge stunder. Även om det är skönt så är det också jobbigt. Han är fortfarande rejält svullen, och även om det börjar gå tillbaka liiite så är ögonen fortfarande igenproppade. Han ser ingenting. Ögonen är så svullna att personalen inte ens kan öppna dem "för hand" och kontrollera pupillerna. Igår var det bara ca 1mm ögonfransar som stack ut, men idag syns lite mer. 
 
Han är rädd och desorienterad. Kan inte se, bara höra. Det är helt andra ljud och lukter än hemma. Så den vakna tiden består tyvärr mest av gnäll, gny och gråt. 
 
Man klarar det man måste när man måste eftersom man måste. Och vi måste vara starka för Elias skull. Helst skulle jag bara vilja sätta mig och gråta, men det hjälper varken Elias, Ragge eller mig.  Gossen sover på min arm nu. Har skickat ut Ragge på en promenad i solen för att ladda lite energi. Bra om han kommer tillbaka med lite ny styrka. 
 
Glad påsk alla ❤

Kommentarer

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback