Dagens Elias-rapport

Vår lilla superhjälte är i förvånansvärt fin form! Det är bara 10 dagar sen operationen, men han är nästan som sig själv nu. Sömn och drömmar spökar fortfarande, men så kommer det ju att vara ett tag. 
 
Till vänster: 3 veckor före OP.
Till höger: 8 dagar efter OP.
Vår gosse börjar bli sig själv igen 
 
Det otäcka blåmärket under ögat trodde vi skulle sitta i länge, men det är nästan borta nu. Han är  fortfarande gul på skallen, men även där bleknar det för varje dag. Om man inte känner Elias skulle man nog inte tänka på att han är svullen, men det känns när man pussar honom på pannan. Det sviktar lite. 
 
 Tidigare idag. Blåmärket är nästan borta
 
Drakpannan är ett minne blott. Och vi behöver inte längre skämmas när vi går på barnvagnspromenad. Det kändes verkligen som om "folk på stan" trodde att vi slog honom när vi var ute i helgen,  men det behöver vi inte oroa oss för länge. 
 
Fredag. Gossen tar en tupplur i sin egen säng. Livet börjar återgå till det normala. 
 
Trevlig helg!

Kommentarer
Anonym säger:

Åh så härligt! ❤️❤️❤️ Trevlig helg till er, kram

2018-04-06 | 13:34:18

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback