Paketkalender?

När jag och syrran var små fick vi paketkalender varje år. Småsaker. Suddar. Några bokmärken. En tablettask på onsdagar och en kexchoklad på lördagar.
 
 Förlåt. Gammal bild från innan jag hade nån som helst koll på hur man fotar. 
 
En kalender som mamma broderat. Hur hon hade tid att brodera med ungar runt fötterna är ett mysterium som endast hon kan svara på. Jag har den fortfarande kvar så klart. Och minns hur jag verkligen hur jag älskade att öppna paketet varje decembermorgon. Men...
 
Jag inser redan mina begränsningar så jag tror inte att Elias kommer att växa upp med 24 paket. Däremot funderar jag på att ge honom adventspaket. Ett varje helg. Då kan det bli lite vettigare saker.
 
Men det finns tid att tänka. Än är han för liten och julen är väl som alla andra dagar för honom. Men snart... 😍
 
 

Kommentarer
Anne säger:

Jag brukade ge paketkalendrar åt mina barn. Jag köpte t.ex en medelstor paket lego (sonen älskade lego!Byggde med smålego från det han var ca 1,5 år!) och delade upp det i 24 paket med gubbarna och beskrivning på julafton! Så hade han något att sysselsätta sig med också de stunder längtan efter tomten blev för stor!

2017-11-30 | 10:39:50
Therese Bjärstig säger:

Åhh så fin! Men 24 är tufft att få ihop så jag är nöjd att ha klurat ut 2x4 ;-p och idag var det kakburkar och bakbok så det var winwin nu är lite julkulor bakade! Hoppas du/ni har haft en underbar förstaadvent ❤️

2017-12-03 | 16:43:17
Bloggadress: http://lurans.blogg.se/
CrimsonAnna-vardagslyckans sköldmö säger:

Hurra! Den bästa julbloggen är tillbaka =)

2017-12-05 | 19:33:06
Bloggadress: http://crimsonanna.blogspot.se

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback