Flytta. Igen!

Så... Vi köpte lyan vi ville bo i. På Södermalm. Med öppen spis. Med balkong. Lite liten, men den räcker åt oss två. Vi spacklade, slipade, svor, maskerade, målade. Vi blev färdiga. Jag kissade på en sticka.
 
Vi ska visst bli tre. Att fortsätta bo här med barn går helt enkelt inte. Det finns ingen förvaring, inget barnvagnsrum, vi får släpa vagnen en halvtrappa upp till hissen, sen är det dags att spela Tetris för att få vagnen att stå exakt rätt och därefter lyfta den lite för att kunna stänga hissdörren.
 
 
Elias spanar in snöfallet.
Mycket intressant.
 
Så vi flyttar igen. Nästa fredag. Det där med att småmysa och pyssla lite och städa in advent? Glöm det. Inte i år, min sssöta. Hela hemmet består av kaos och flyttkartonger... Men väl på plats i nya lyan hoppas jag kunna bjuda på lite julstämning.
 
Vi hörs!

Kommentarer
Therese Bjärstig säger:

Ååååå så näpen och fin er E är!!! Har inte själv instagram men hittade din och har gått igenom varenda post, så bli inte rädd och tro du fått en stalker om statistiken ser konstig ut 🙈😂 och lycka till med flytten, så håller jag tummarna för lite fler inlägg vad det lider, vill ju se vart den STORA och fina tomten du köpt hamnar. Sjukt fin! Kram

2017-11-23 | 17:54:27
Bloggadress: http://lurans.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback