Nulägesanalys. Eller lagen om all världens jävlighet.

Vårt oflyt fortsätter. Idag skulle målaren komma för att måla om vardagsrum och sovrum. Eftersom lägenheten är så liten vill vi verkligen gå rummen med de stora sakerna målade innan vi flyttar in. Vilket vi gör på lördag. 
 
Igår messade jag för att se när han kommer. Och ja... ni kan ju läsa själva. 
 
 
Detta fick jag reda på kl halv åtta igår kväll. Bröt ihop i en liten gråtande pöl. Sen bestämde jag mig för att göra det själv istället. 
 
Eftersom Ragnar jobbar har jag ingen bil. En rask morgonpromenad till färgbutiken, shoppa färg och sånt för 4000 spänn (efter rabatt...) och sen var det bara att kliva in i en taxi och sen köra igång. Bra kvinna reder sig själv. 
 
 
Tvätta, maskera, täcka golv. Det står på schemat. Förhoppningsvis hinna måla taket i vardagsrummet. Sen imorgon slutar Ragnar tidigt så då kan jag måla tak omgång 2 och sen får  vi hjälpas åt att måla väggarna.
 
Sänd snälla och peppande tankar hitåt. Snälla. Vill så gärna hinna bli klar till på fredag, så att det kan vara städat och klart så att vi kan flytta in på lördag som planerat. 

Kommentarer

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback