Tack för feedback!

Tack snälla! Jag uppskattar verkligen varenda kommentar ♥ Extra kul att ni uppskattar keramikinläggen! När man lägger ihop alla era kommentarer så visar det sig att ni gillar mitt sätt att skriva, recepten, att jag mestadels har egna bilder, keramik, produktrecensioner OCH att det dessutom är en variation mellan dessa saker. 
 
Ni vill bland annat se mer juliga recept, inredning, pyssel och keramik. Dessutom fler bilder på mig själv (varsågod!), dukningsinspiration (det har jag faktiskt lite bilder i kameran från julafton som jag med flit lämnat obloggade till lite närmare jul) och sommarsäsongen... Vi får väl se hur det blir nästa år... Varenda januari blir det så tomt så jag fortsätter att blogga. Sen blir det tråkigt och oinspirerat på vårkanten. Inga löften. Jag bloggar för att det är kul och när det är kul och när jag har något att skriva om :-)
 
 
Det var inte så mycket som ni inte ville läsa om. Det tackar jag för. Tre konkreta saker där: Politiken. Japp, jag håller med. Det hör inte hemma här - men ibland blir det så ändå. Men nu är det 4 år till nästa val, så det är rätt safe på den punkten. Reklam var även med på listan över oönskade saker. Tja, en del produkttester blir det ju - och det är så klart att klassa som reklam antar jag. Men jag är inte den som presenterar varenda produktnyhet, och det kommer jag inte heller att börja med. Och vitlök fanns också med bland saker som ska undvikas. Sorry Anne. I can't help you with that one ;-) (men jag såg att du hade glimten i ögat när du skrev)
 
 
 
 
Jag använde mig av www.random.org för att hitta vinnaren till slickepottermometern. Och som ni ser blev den lycklige vinnaren Amanda, som kommenterade som nr 7. Grattis, jag mailar dig under dagen
 
Ha en fin måndag! Hoppas att veckan börjar på ett strålande sätt :-)
 
 
 

Kommentarer

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback