Efterlyses: julstämning

Sällan har julen varit så frånvarande som den varit i år. Jag vet inte vad det är frågan om. Jag har gått i affärer och tittat några gånger. Mest för att jag letar känslan. Men jag hittar den inte. 
 
För två veckor sedan, när syrran + familj var här, hade de med sig jultidningsshoppingen. Pernillas nya julgodisbok. Sedan dess har den legat på mitt vardagsrumsbord. Jag har inte ens öppnat den. Jag är inte sugen. Borde jag ringa doktorn tro? :-) Nej då. Det behövs inte. Jag mår jädrigt bra. Trivs som fisken i vattnet på nya jobbet, har varit på lite roliga konserter och snart är det semester. 
 
 
Herregud, nästa helg är det ju dags att "strippa" lägenheten och helgen efter det är det första advent. Vart tar tiden vägen? 
 
I ett litet desperat försök att hitta julkänslorna innan min "tomtesemester" så har jag kollat igenom Home Alone 1&2 och även första Santa Clause-filmen. Sen har jag pysslat lite också. Vad jag har pysslat? Det får ni se imorgon :-)
 
Tack för att ni hänger kvar. Det värmer. KRAM
 
 

Kommentarer
Anna säger:

Ta det du bara lugnt, känslan kommer! Och julen också:)! Kanske har du mycket omkring dig? Kanske har du startat uppladdningen för tidigt? Kanske har den rätta triggern inte dykt upp än? Prova att titta på gamla TV-julkalendrar på YouTube, det bör hjälpa!

Svar: Tack Anna! Nu behöver jag ingen doktor ;-)
Erica AKA Tomtens Dotter

2014-11-17 | 00:21:28
Bloggadress: http://www.annapannapuff.se
Linda / CandyGirl säger:

Min kom igår.... snön har fallit (jag tror för att stanna) jag slog in klappar, pysslade och städade på tråkiga ställen inför julen. Samt hörde julmusik HELA dagen. :-)

Svar: Fy sjutton vad Lovely, Linda :-)
Erica AKA Tomtens Dotter

2014-11-17 | 07:31:21
Bloggadress: http://www.candygirl.nu/
Rundamamman säger:

Lite samma känsla här, tror det är frånvaron på snön här, sen har det varit mycket i livet och då kanske man inte hänger med?

Svar: Jo så är det nog. Men snö i Stockholm i november är vi inte bortskämda med...
Erica AKA Tomtens Dotter

2014-11-17 | 08:50:16
Bloggadress: http://rundamamman.blogg.se/
Rundamamman säger:

Haha, ja jag bor ju längre norrut och där är vi vana med långa vintrar. Det är andra vintern i rad som snön verkar lysa med sin frånvaro, förra året var det mest is. Minns samtidigt med skräck de två vintrarna med helt SJUKA mängder snö som även den skapade problem, haha, det kan väl få vara nåtslags mellanting nångån? ;)

Svar: Ja. Ge mig 1. Tjäle. 2. 3dm snö på en gång och 3. Lätt snöfall med 1 cm varje dag. Så att träden alltid är fina, men så att plogbilarna slipper köra :-D
Erica AKA Tomtens Dotter

2014-11-17 | 08:58:05
Bloggadress: http://rundamamman.blogg.se/
Rundamamman säger:

Haha, ja det låter ultimat! Jag kan ta en rejäl snöstorm en dag när jag är ledig (helst är jag ledig dagen efter också! ;) ), sen lagom kallt, blååå himmel och bara fantastiskt fint! :D

2014-11-17 | 09:13:11
Bloggadress: http://rundamamman.blogg.se/
Therese Bjärstig säger:

Känner igen det där.... Blev tom irriterad då det var full jul/Advent på Arlanda, tyckte de var väl tidiga ute ;-P INTE likt mig. Men bara jag kommer igång och gör advent nästa helg så kanske det lossnar...

Svar: Ja! Jag hoppas detsamma, för både dig och mig. Idag har jag i alla fall varit en sväng på Panduro och dessutom börjat fundera på glöggfesten.
Jag tror att det handlar om den fantastiskt braiga sommaren för min del. Det brukar alltid vara någon lite halvsur dag på sommaren då jag blir julsugen. Spanar recept och grejar. Men inte i årets tropiska värme...
Erica AKA Tomtens Dotter

2014-11-17 | 10:04:18
Bloggadress: http://lurans.blogg.se/
Frida säger:

Jag ska koka egen glögg idag! Sen luktar det nog jul i hela huset :) Till min förtjusning och resten av familjens skräck

Svar: Åhh. Blev det bra?
Erica AKA Tomtens Dotter

2014-11-17 | 12:04:46
Bloggadress: http://knappgoken.byemschen.se
Frida säger:

Jag vet inte än! Den ska ju dra ett tag, så jag har inte provat den än, men kan nog inte hålla mig tills imorgon :) Kommer recept på min blogg så småningom om den blev bra!

Svar: Härligt! Då ska jag spana in det sedan :-)
Erica AKA Tomtens Dotter

2014-11-17 | 19:14:20
Bloggadress: http://knappgoken.byemschen.se
Frida säger:

Kunde inte hålla mig :) Provsmakad och godkänd! Helt i min smak!

Svar: Härligt! Jag inväntar receptet :-)
Erica AKA Tomtens Dotter

2014-11-17 | 20:15:37
Bloggadress: http://knappgoken.byemschen.se
Ulla säger:

Hekt samma känsla, men ingen panik, stämningen kommer när den hinner. Det litar jag på :) Och så spelar jag lite julsånger i bilen...

2014-11-18 | 17:42:24
Bloggadress: http://jouluni.blogspot.fi

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback