Vitt, vitt, vitt

God morgon! Har ni överlevt första arbetsveckan? Jag tycker att det är kul, men det är segt. Kroppen vill inte alls stiga upp ur sängen på morgonen. Igår somnade jag i soffan strax innan Masterchef... En liten lätt tupplur på 3 timmar blev det...
 
 
Julen har stökats undan. Eller tja... Granen har jag inte orkat ta tag i ännu och julen är väldigt koncentrerad till skänken i vardagsrummet. Jag väntar på sakerna på något magiskt vis ska ta sig ner i den där kartongen som står mitt på vardagsrumsgolvet. Men köket är avjulat i alla fall. Och vitt. Snögubbarna måste vara kvar ett tag till - det är ju trots allt vinter. Köket är i alla fall helt klart, och idag när jag går hem från jobbet blir det inköp av säsongens första tulpaner!
 
Inatt har det till och med snöat. Men jag vet inte... Har det inte kommit snö innan jul så kan det lika gärna få vara tycker jag. Får se om det kommer mer under helgen, just nu är det mest slask bara.
 
Önskar er alla en riktigt skön helg :-)

Kommentarer
Therese Bjärstig säger:

Åh så bra att du påminner om snögubbar, köpte en i fjol som måste få komma fram en stund så länge jag har vinter! Ha en härlig fredag och helg <3 KRAM!

Svar: Snögubbar är underbara :-) Jag har en hel flyttkartong med bara snögubbar haha! Här håller jag på att få ner julen i kartonger. Det är tråååååååkigt, Therese.
Ha en skön helg, KRAM
Erica AKA Tomtens Dotter

2014-01-10 | 13:18:01
Bloggadress: http://lurans.blogg.se/
Malin Dahlstrom säger:

Härär jusakerna kvar :) Känner alltid ett visst vemod när sakerna ska bort.. Men imorgon dansas julen ut å det får firas med minisemlor tror jag bestämt!
Jag älskar snögubbar och längtar efter snö!
// Malin

Svar: Semlor!! Vad gott. Jag gjorde dock saffranssemlor i julas så suget är inte lika stort som det brukar vara den här tiden. Ha en fin helg och städa lugnt :-)
Erica AKA Tomtens Dotter

2014-01-10 | 14:57:31
Bloggadress: http://sugarcoated.blogg.se
Pernilla säger:

Vilken härlig julkänsla du bjuder på :)
Var inte hemma och firade i år men kommer igen 2014 med många fina tips från din blogg...
En liten fråga om de underbara snögubbarna vart har du hittat dem?
//Pernilla

Svar: Hej Pernilla :-) Välkommen hit. Snögubbarna är köpta i en numera nedlagd butik i Kramfors. Men märket är Sia. Dock har de några år på nacken (3-4 tror jag?)

Ha det gott och lycka till i jakten :-)
Erica AKA Tomtens Dotter

2014-01-12 | 19:45:14

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback