Varde ljus!

Vilken skön dag det var igår. Eller tja. Början på dagen var inte så himla mysig, för jag skulle ljuga grovt om jag påstod att jag gillar att rensa rör. Men så skönt att tokstäda. Det var nästan julstädningskaraktär på köksstädningen. Torka av alla köksluckor, städa ur fläkten osv. Även om jag gör såna saker regelbundet (så klart) så är det väldigt sällan flera såna saker sker i samma städning. Jag kanske gör ett "extramoment" men inte flera.
 
Nu är det bara fönstren som behöver tvättas. Men jag gillar inte att tvätta fönster. Eller så här: jag har inget emot att tvätta fönster. Men jag råkar vara hysteriskt rädd för spindlar. Och det bor en massa korsspindlar i buskarna utanför. Därför köper jag med jämna mellanrum hem en RUT som tvättar dem åt mig.
 
Efter fullgjord städplikt var det skönt att slå sig ner i soffan, tända en massa ljus och bara mysa. Det är skönt att det blivit mörkt på kvällarna tycker jag. Inser förresten att jag borde diska ljuslyktan också - men det får vänta tills det är dags att byta ut ljuset...
 
 
Ny måndag, ny vecka. Vet inte hur ni känner för måndagar? Många ogillar dem. Det gjorde jag också förr. Sen läste jag en mening som fick mig att tänka om. En sjundedel av ditt liv består av måndagar. Så självklart, men jag hade faktiskt inte reflekterat över det tidigare. Tänker jag gå runt och ogilla en sjundedel av mitt liv? Nope. Inte en chans. Det är bara att se till att göra något bra av dem.
 
Som ikväll till exempel. Fina Ceccilina kommer och hälsar på, vi ska dricka lite glögg och snacka lite skit. Myyys!
 
Önskar er alla en riktigt fin start på veckan! Det tänker jag ha :-)

Kommentarer
Denise - Min Glittriga Jul säger:

Gjorde också en storstädning igår med b.la. fönster förstår precis vad du menar med spindlarna, fyyy va äckligt det kan va, men det är bara att öppna "innerfönstren" försiktigt och kolla noga så det inte är några äckelspindlar där, haha. Och att man har en pinne och tar bort allt spindelnät ;)men det är väldans härligt när alla fönster är klara, då förtjänar man lite vila och mys!

Svar: Mmm jag vet att du har rätt. Egentligen. Men jag betalar gärna 300 spänn för att få det gjort. Det är bra för min mentala hälsa. Jag har helt allvarligt stått med hårspray och tändare för att döda dem - och det är ganska riskabelt...
Pepp och glögg och levande ljus till oss som har varit duktiga och storstädat!
Erica AKA Tomtens Dotter

2013-09-16 | 14:36:46
Bloggadress: http://www.minglittrigajul.blogg.se
AnnasJul säger:

Glöggmys låter inte helt fel. Regnet idag sätter igång lite jullängtan =).

Ja, de där glöggmuggarna framkallar verkligen villhakänslor".

Svar: Mmm jag tror att sommaren är slut nu. Men det känns ganska skönt faktiskt :-)
Erica AKA Tomtens Dotter

2013-09-16 | 21:17:09
Bloggadress: http://www.annasjul.blogspot.com

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback