Bara bröst och rosa band

I dag är det den första oktober och världen färgas rosa. Tuttmånad. Vill därför påminna oss alla om att klämma lite på våra bröst.
 
 
Speciellt viktigt för oss som är singelpinglor, eftersom vi inte har någon som klämmer på dem för skojs skull...

Kommentarer
Madeleine W säger:

Riktigt bra inlägg! Min mormor opereras för just bröstcancer idag. Så idag är en jobbig dag. Ska nog göra ett liknande inlägg. Kramar

Svar: Hoppas att det gick bra för mormor och operationen <3Nu kommer det värsta... Väntan... Även min mormor gått igenom detta för ett antal år sedan. Jävla förbannade otyg! Kramar i massor och pepp!
Erica AKA Tomtens Dotter

2013-10-01 | 08:37:33
Bloggadress: http://www.julbloggen.se
Madeleine W säger:

Riktigt bra inlägg! Min mormor opereras för just bröstcancer idag. Så idag är en jobbig dag. Ska nog göra ett liknande inlägg. Kramar

2013-10-01 | 08:38:23
Bloggadress: http://www.julbloggen.se
Madeleine W säger:

Oj blev visst dubbla inlägg. Sorry!

2013-10-01 | 08:39:34
Therese Bjärstig säger:

Ja den rosa månaden är bra, det avdramatiserar å påminner folk att klämma, för upptäcks otyget i god tid är ju oddsen rätt bra... Kul att du redan har fått ditt glöggkit, jag väntar på min försändelse från Saturnus, hoppas den kommer i veckan då jag är riktigt sugen att testa/recensera produkterna :-D
KRAM KRAM!

Svar: Otyg var ordet! Usch!
Ikväll blir det provsmakning :-) Kram!
Erica AKA Tomtens Dotter

2013-10-01 | 09:40:06
Bloggadress: http://lurans.blogg.se/
Henrietta säger:

Bra inlägg av dig! Själv har jag gjort tutt-koll varje månad sedan jag var 20 år, nu 55. 2007 hittade jag själv tumör efter egenkoll, som visade sig vara av den elakaste varianten, å då hade jag ändå varit på mammografi 6 månader innan å då fanns det inte tillstymmelse till tumör. Så ta för vana att göra egenkoll, jag gör den 25:e varje månad, bestämde ett datum bara för att verkligen komma ihåg! Ta hand om dig!

Svar: Tack och lov för självkontroller! För vad hade hänt om du inte upptäckt den? Usch nej det tänker jag inte tänka på! Kram <3
Erica AKA Tomtens Dotter

2013-10-01 | 15:35:28
Linda/Candygirl säger:

jag ska och premiärsqueesa dom i morgon....

Svar: Lycka till idag nu!
Erica AKA Tomtens Dotter

2013-10-01 | 17:57:10
Bloggadress: http://www.candygirl.nu
Jessica säger:

Tuttkontroll - CHECK!

BRa inlägg, viktigt och lätt att göra något för någoin annan...kanske inte att klämma då, men att köpa något som stödjer kampen mot canser!

Svar: Men jag tycker nog att det är viktigt att klämma på nån annan också. Inte någon random så klart. Men jag läste att merparten av bröstknölarna som upptäcks på hemmaplan faktiskt upptäcks av en partner. Så visst är det viktigt att klämma även på andra :-)
Erica AKA Tomtens Dotter

2013-10-01 | 20:51:11
Bloggadress: http://julilaloland.blogspot.se/

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback