LCHF: Blomkål, bacon och ägg
Till två personer: Koka 2 ägg (trots att jag i princip alltid föredrar lös- eller mjukkokta ägg föredrar jag hårdkokta just här). Dela ett blomkålshuvud i buketter och koka dem i ordentligt saltat vatten. Stek ett paket bacon medan blomkålen kokar.
Det där lät ju sjukt gott, "allt blir ju faktiskt bättre med bacon" (som min sambo brukar säga, och har har dessutom jobbat som kock i många år...)! Men jag gillar ugnsrotad blomkål bättre än kokt, fast det skulle nog funka lika bra! :)
Hm, lät inte så dumt, kanske ska slå till å testa, för en vän bjöd på ett gott lchf mos av blomkål... så jag har som fått upp smaken för blomkål :-D
Men det där lät ju sjukt gott!!
Låter gott; ägg, bacon och blomkål är ju en bra kombo och känns lite härligt höstigt!
Sv. smartidé det där med att pyssla ihop med någon annan med gammalt pyssel material. Man blir av med sånt man kanske inte använder och får använda nytt spännande - some ones trash anothers tresure helt enkelt!