Granen står så vit och grann i stugan!

När man kommer in på keramiken kliver man rätt in i inspirationen. I ett rum som är helt klätt med hyllor. Godset till höger väntar på att få en eller två vändor i ugnen. Och godset till vänster står på utställning i fönstret i väntan på att hämtas hem.
 
Varje vecka är full av nyheter och inspiration. Det är så kul att se vad alla pysslar med, och att stjäla är helt okej. Så länge vi bara pratar idéer så klart :-)
 
 
Ovanstående gran stod på hyllan förra veckan. OJ vad jag är sugen på att göra några liknande. Tre stycken i olika höjder. Men shit vilket terapijobb!!! Vet helt ärligt inte om jag har tillräckligt med tålamod för att ens försöka. Jag klurar på det ett tag.
 
Ha en riktigt fin tisdag!
 
(vet tyvärr inte vem det är som har gjort granen så jag kan inte credda den som creddas bör)

Kommentarer
Victorias Jul säger:

Vilken fin gran, verkar roligt att gå och göra keramik. Ska kolla upp om det finns något i närheten, vilket jag förmodar att det inte gör

Svar: Kolla. Tala gärna om om du hittar något ställe, vet att min syster letat runt Kramfors utan framgång. Men det är ju inte så många mil till dina trakter. Lycka till! Hoppas att du hittar :-)
Erica AKA Tomtens Dotter

2013-10-08 | 10:19:41
Bloggadress: http://victoriajul.blogg.se
Johanna säger:

ja, vilken fin gran! en sån skulle man vilja göra!

Svar: Jo... Men det är ett terapijobb utan dess like. Men nån gång ska jag väl lära mig att inte vara så hetsig.
Erica AKA Tomtens Dotter

2013-10-08 | 12:58:10
Bloggadress: http://arildsdottir.blogg.se
Madeleine W säger:

En sån gran tycker jag absolut att du ska göra! Men jag förstår dig, mycket möjligt att tålamodet tryter efter en stund=) Men du som har lärt dig dreja måste ju ha ett rejält tålamod=) Vad håller du på med nu på keramiken? Själv är jag tokladdad inför ikväll, bästa timmarna på veckan. Tyvärr har det blivit dåligt med julsaker för min del, kanske dags att sätta fart med dem men jag har noll idéer just nu. Alltid kul att se dina keramikalster för då får man minsann inpiration till tusen=) Kramar

Svar: Men jag tycker att drejningen är mycket enklare än att kavla eller skulptera. I alla fall när man bara ska göra EN sak och inte behöver bekymra sig om att allt ska bli samma lika. Det skulle vara roligt att se lite av dina grejer också!!!
Kram
Erica AKA Tomtens Dotter

2013-10-08 | 13:11:25
Bloggadress: http://www.julbloggen.se
Anonym säger:

Wow, skitsnygg, klart du måste testa att göra nått liknande :-) Å skönt att veta att jag inte är ensam i klubben :-D KRAM

2013-10-08 | 19:30:55
Therese Bjärstig säger:

Det var jag som var anonym...

Svar: Nej då. Jag är definitivt med i samma missbruksklubb som du! Men jag avvaktar din recension och nöjer mig med julbok ikväll.
Kram
Erica AKA Tomtens Dotter

2013-10-08 | 19:31:14
Bloggadress: http://lurans.blogg.se/
Lillgarden säger:

Vilken fräck gran! Inte för att jag någonsin testat det där med lera men verkar vara ett riktigt terapi jobb... :)

Svar: Mmm... Varje gren är en liten halvcirkel av lera. Som sedan ska pillas fast med kärlek och slicker (som skulle kunna beskrivas som ett lim av lera) så varje enskild gren kanske behöver 4-5 minuters omsorg....?
Erica AKA Tomtens Dotter

2013-10-09 | 21:43:28
Bloggadress: http://lillgarden.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback