Ett ganska spretigt inlägg om allt och ingenting

Så var det dags för en ny vecka. Om bara 10 veckor är det "dan före dan" när vi vaknar. Jag konstaterade att den helg som just passerat var en av få obokade helger fram till nyår. Så jag tog ytterligare en "göra ingenting"-helg för att lagra energi och ensamtid. Jag behöver det. Sen bestämde jag mig för att ställa in januari. Kan man göra det?
 
Det här blir ett spretigt inlägg om ditt och datt. Men det kanske inte gör något? Vart ska vi börja? Jo: Denise med bloggen Min Glittriga Jul har startat en facebookgrupp för julbloggare. Så se till att gå med i gruppen. När vi ändå är inne på det där med facebook: ni vet väl att ni kan följa min blogg på facebook också?
 
En av mina favoritbloggare har gått och blivit med julblogg under helgen. Eller en subblogg till hennes vanliga blogg skulle man väl kunna säga. Har ni inte besökt Linda tidigare så är det dags. Antingen hennes vanliga Candygirl-blogg eller hennes julblogg A Candy Christmas. Eftersom jag för tillfället inte har så mycket vettigt att säga så kan ni lika gärna knalla över till henne och avlägga visit.
 
Min telefon är lite dum. Jag har jättesvårt att läsa blogspotbloggar via telefonen. Inläggen "fastnar" och jag kan varken scrolla uppåt eller nedåt. Felet visar sig på en massa olika bloggar (men bara blogspot). Nån som vet vad det beror på, om det är en blogspotbugg, eller om det är min mobil som strular? (jag har en Samsung Galaxy S4).
 
Normalt sett brukar jag vara jätteduktig på att besvara kommentarer. Men jag hoppade över det i inlägget om bocken. Inte för att jag duckar att svara. Utan för att jag redan sagt vad jag tycker :-) Jag är medveten om att det är en ganska ordentlig skadegörelse (eller vad nu brottsrubriceringen är?) men samtidigt: om bocken inte hade brunnit i stort sett varje år så hade det inte varit en grej. Sen tycker jag att det är riktigt synd de år bocken bara får stå nån dag eller tre. Nån hejd på dumbeterna får det väl ändå vara?
 
Hoppas att ni får en fin start på veckan. Det tänker jag ha :-)

Kommentarer
Anna säger:

Bara 10 veckor?! Men gud, det kommer ju att gå hur fort som helst! Var är min julstämning? Jag är helt efter i år känner jag. Tror det är den utdragna och smått fantastiska höstens fel. Det är ju fortfarande varmt ute...
Måste nog ordna nån julig tidning och lite must snart :)


Svar: Kolla i förrådet med adventsljusstakarna? Du kanske lade den där när när du städade undan julen förra året?
Nej skämt å sido. Min julstämning har inte heller infunnit sig. Men å andra sidan är det ganska planenligt. Det brukar den inte göra "på riktigt". Bara glimtvis. Och det har kommit.

Ja jultidning och must låter som en bra plan!!
Erica AKA Tomtens Dotter

2013-10-14 | 09:05:46
Bloggadress: http://palandetmotskogen.blogspot.se
Linda/Candygirl säger:

Tack för den fina länkningen... Glad jag blir :-)

Ska kolla in fejjan sen...

Svar: Ja men du ÄR en favvo. Annars hade jag ju inte hängd med i alla år och följt med i bloggbyten osv :-)
Erica AKA Tomtens Dotter

2013-10-14 | 12:42:11
Bloggadress: http://www.candygirl.nu
minglittrigajul.blogg.se säger:

Kul att du är med i gruppen och även länkar till den!
Ska kolla in den andra julbloggen du tipsar om också :)

Svar: Självklart. Grupper är roligast om man är många :-)Hoppas att du har hunnit kolla in Linda, det är som sagt en av mina favoriter!
Erica AKA Tomtens Dotter

2013-10-14 | 14:34:00
Bloggadress: http://minglittrigajul.blogg.se/
Lillgarden säger:

Nej men sluta, är det bara tio veckor till jul?
Helt galet ju!!

Svar: Dags att göra en reality check? Det skulle jag behöva göra - det känns som att jag ligger efter med allt...
Erica AKA Tomtens Dotter

2013-10-14 | 21:22:08
Bloggadress: http://lillgarden.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback