Bacon och kantareller = nöjd och mätt Erica
Jag älskar mitt röda fat som jag gjorde på keramiken i vintras. Det är lite sjuttiotal, fulfuru och gillestuga över det. Men på ett bra sätt. Försöker att använda det lite nu och då - annars blir det tyvärr lätt så att den egengjorda keramiken står i ett skåp och väntar på bättre tider.
För några veckor sedan blev det en riktigt god frukost. Bacon är mer eller mindre obligatoriskt i alla fall en av helgens dagar, och mamma och pappa levererade en himla massa kantareller när de var och hälsade på. Så varför inte njuta av dem på en gång :-)
Ett fat med lite högre kanter bottnades med en skvätt grädde. Lite knaperstekt bacon. Kantareller som frästes i baconfettet. Två ägg knäcktes över. Några droppar tryffelolja (bara för att det fanns hemma). Ett par drag med svartpepparkvarnen. 10 minuter i 200 graders ugn and then you´re laughing (för att citera Jamie Oliver)
Kommentarer
Eva säger:
Fint fat och det såg riktigt gott ut. Trevlig helg.
Svar:
Erica AKA Tomtens Dotter
Rebecka säger:
Det ser så gott ut :)
Svar:
Erica AKA Tomtens Dotter
Nilli säger:
OMG! Det där ser ju så sinnessjukt gott ut!
Svar:
Erica AKA Tomtens Dotter
sannas rum säger:
Mmm, ser sjukt gott ut :)
Svar:
Erica AKA Tomtens Dotter
Trackback