Tomtesemester

Semester! Jejj! För att hinna få ordning på hemmet inför advent tar jag alltid lite semester denna vecka. Tidigare år har jag haft en hel vecka, men i år räcker inte riktigt semesterdagarna. Jag prioriterade att åka till Las Vegas i våras istället. Men tre dagar fick jag ihop i alla fall.
 
Med förra veckans sjukstuga och denna veckas "fortfarande inte riktigt kry"-status så har jag inte riktigt hunnit med så mycket som jag vill hinna med här hemma. Det skiter jag i (på ren svenska!) och låter det bli som det blir. Idag ska jag röja upp på uteplatsen och städa pysselrummet. Ikväll ska jag stryka gardiner. Imorgon blir det julgransutställning, och medan jag tittar på granar så kommer RUT hit och tvättar fönster och städar. Sen... Sen blir det jul här hemma!
 
Simma lungt :-)

Kommentarer
Sofia säger:

Alltså, det är ju en så himla bra grej det där, fattar inte varför jag aldrig nånsin tänker tanken att jag faktiskt kan vara ledig för att hinna med julstöket och göra allt det där roliga jag alltid vill men sällan hinner.
Nu ska jag ju visserligen vara ledig torsdag och fredag men då ska jag åka bort istället så då blir det ju inte något pysslande. Men jag ska fundera på om jag inte kan ta några dagar ledigt nästa eller nästnästa vecka också, bara för att kunna njuta av allt julpyssel i lugn och ro.

Svar: Hoppas att du får en rolig tripp :-)
Erica AKA Tomtens Dotter

2013-11-27 | 13:05:21
Bloggadress: http://sregloh.se
Carina säger:

Åh, är det tomtesemester det kallas!? :)
Jag har sett till att försöka vara mer eller mindre ledig i december, framförallt sen jag fick barn. I år jobbar jag 75%, förra året var det halvtid och året dessförinnan var jag helt ledig.
Sååå himla mysigt att kunna julpyssla tillsammans i lugn och ro!

Svar: Ja - för om man inte tar sig den tiden så blir det himla stressigt... Och en stressig jul är inge kul :-(
Erica AKA Tomtens Dotter

2013-11-28 | 10:56:47
Bloggadress: http://www.julpussar.wordpress.com
Linda / Candy Christmas säger:

ÅH du har anlitat RUT.. det har jag aldrig gjort. men ibland skulle jag önska...

Svar: Det är så väl använda pengar. Jag pröjsar 500 kr för 4 timmars städning. Det är jag värd! Och det är dessutom en investering i min mentala hälsa. Fan, varenda gång jag ska tvätta fönster är jag lätt panikslagen över att öppna dem - du vet Flemming... Han bor i buskarna utanför vardagsrummet...
Erica AKA Tomtens Dotter

2013-11-28 | 19:54:26
Bloggadress: http://www.candygirl.nu%20/candychristmas

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback