Kylskåpsrensningslasagne
- Starta ugnen på 200 grader
- Tärna zucchinin och finhacka löken. Häll av vattnet från champinjonerna. Tärna skinkan. Hacka de soltorkade tomaterna
- Fräs allt i en stekpanna tillsammans med lite av oljan från tomaterna.
- Blanda ner tomatsås och grädde. Krydda.
- Ta av såsen från värmen och vänd ner Keson.
- Varva sås, riven ost och lasagneplattor. Avsluta med sås och sedan ost.
- Tillaga i ugnen i ca 30 minuter
Hej!
Jag heter Linda Axelsson och är journalist på Östgöta Correspondenten i Linköping. Jag ska göra en serie inför jul och är på jakt efter en julbloggare att porträttera. Personen ska vara aktiv i sitt bloggande och bo i västra Östergötland, det vill säga i området kring Linköping, Motala, Vadstena, Mjölby, Ödeshög. Skulle du känna till någon sådan så får du mer än gärna tipsa mig. Jag har mejladress: [email protected] och mobil: 0708-280 560.
Solsken
//Linda
Tusen tack för tipset och för ditt snabba svar :)Jag kontaktar hemme!
Ha en fin kväll!
//Linda
Lasagne är verkligen inte den snyggaste maten i världshistorien... En snygg lasagne är inte en god lasagne - det ska vara omöjligt att sköra en snygg ruta a la den färdigköpta lasagnen. Det är bra bakiskäk dock ;)
Har precis försökt mig på pralingjutning för första gången med tack vara din chokladskola! Dock med choklad och formar från Ikea! de blev kanske inte proffskvalitet, men kul var det! :)
Lät ju smarrigt.. och enkelt... sån mat är bra att ha på lut...
Jag har också gjort lasagne idag - en raw lasagne, som blev så himla god att det knappt går att beskriva! Du får gärna titta in hos mig och prova receptet du med!