Huset fullt!

Igår kväll och inatt anlände nämligen en hel drös med människor till mig. Syster, make och systersonen. Systersonens kusin och föräldrar. Det blir en härlig helg med en massa trängsel i lägenheten. Men finns det hjärterum finns det stjärterum. Dock inte till mig själv, så jag sover borta över helgen - tur att jag har vänner som bor väldigt nära och som har både ett gästfritt hjärta och en lägenhet med plats.
 
Vi kommer att ha en skön helg. Anledningen till besöket är att de små och stora pojkarna ska gå på Monster Jam. Så vi flickor får en dag med shopping. Kanske kan jag bli klar med lite julklappar - för det vore väldigt skönt om de kunde få åka bil upp till julfirandet redan nu. Jag ligger grymt mycket efter med julklappsinköpen. I vanliga fall brukar jag vara nästan klar vid det här laget. Nu är det bara två julklappar som är ordnade. Suck. Men det löser sig. Snart!

Kommentarer

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback