Halloween!

Godmorgon! Firade ni Halloween igår? Eller ikväll? Eller imorgon? För min del blir det firande imorgon, så igår satt jag i vild förtvivlan och sydde en klänning. Håll alla tummar ni har för att den hinner bli klar innan lördagens fest!
 
Fattar inte varför jag tar tag i saker så sent. Men visst. Jag tillhör den kategori av människor som jobbar bäst under press. Men vad sjutton, det borde inte betyda att jag börjar shoppa tyg och sätter igång att sy sent på torsdag kvällen? Vad är det för fel med att börja exempelvis redan på måndagen? Nåväl så blev det inte. Den här gången heller haha
 
Sen fattar jag inte att det redan är november heller. Hur gick det till som? Jag gör som jag har gjort förut den 1:a november, nämligen publicerar en av mina favorit-Nemisar. Det får nog bli en tradition!
 
 
Vill önska er alla en riktigt skön fredag följt av en alldeles underbar helg.
Lite senare idag blir det mera bacon förresten. Bacon goes christmas skulle man kunna säga. Titta in lite senare om du blev nyfiken :-)
 

Kommentarer
johanna säger:

Jag brukar aldrig fira Halloween, det är inte riktigt min grejj och jag känner inte särskilt mycket för den traditionen. Men mina syskonbarn gick bus eller godis igår vet jag :)

Svar: Nej... Halloween är något som jag tycker är kul om någon annan ordnar., Så det blir nåt år, men inte det andra... Nu är klänningen klar i alla fall .-)
Erica AKA Tomtens Dotter

2013-11-01 | 09:11:29
Bloggadress: http://arildsdottir.blogg.se
Linda / Candygirl säger:

Vi firade i går vilket syns pyttelite på blogg oc fb. Har inte haft på datorn så jag har inte tagit hand om några foton. När jag gör det blir det ordentliga halloweenuppdateringar...

Svar: Det är lite höjdpunkt, du är ju så galet bra på Halloween :-)
Erica AKA Tomtens Dotter

2013-11-01 | 10:03:40
Bloggadress: http://www.candygirl.nu
Denise - Min Glittriga Jul säger:

För min del blir det också Halloween firande imorgon.
Och här ska jag hålla tummarna att du blir klar i tid!

Svar: Tack! Jag blev klar! Det var nog din tumme som fixade det :-)
Erica AKA Tomtens Dotter

2013-11-01 | 11:24:30
Bloggadress: http://minglittrigajul.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback