Belgiska wåfflor goes chirstmas
En dag kvar nu. Imorgon tänder vi första ljuset till frukosten, och därför tänkte jag komma med ett tips på hur man jular till det lite. Nån som provat att smaksätta wåfflorna med saffran? Det har jag och det blev toppen :-)
Jag stoppade i ett kuvert saffran i DETTA recept, vilket blev en höjdare. Men sedan tog jag en lat genväg och struntade i att vispa äggvitorna. Jag kan dock inte rekommendera den metoden (inte till detta recept i alla fall) för wåfflorna blev inte så höga, och dessutom ganska sladdriga.
Summa sumarum: följ receptet OCH tillvägagångssättet och tillsätt saffran. DÅ blir det bra. (och strunta i att göra om mina misstag haha)
Kommentarer
Nilla Tankebubblor säger:
Låter som en hit! :-)
Svar:
Erica AKA Tomtens Dotter
Stina säger:
Jag brukar slänga ner kanel i mina. Ska prova saffran!
Svar:
Erica AKA Tomtens Dotter
Nilli säger:
För ett saffransfreak som mig lät det där som en dröm. Önskar bara jag hade ett belgiskt våffeljärn!
Svar:
Erica AKA Tomtens Dotter
Nilli säger:
Klart det funkar, men belgiska är ju sååå mycket godare! ;)
Svar:
Erica AKA Tomtens Dotter
Trackback