Nu är det vår!

God morgon på er! Här har det varit tyst ett litet tag. Har varken haft tid, lust eller inspiration att skriva. Men nu är jag tillbaka igen. Förundrad över att det redan är onsdag. Vart tar tiden vägen?
 
Det börjar bli vår. Underbart.Nu blommar snödropparna i rabatten och det är ljust på morgonen när man vaknar. De vackra solnedgångarna kommer efter arbetstid så att man kan njuta av dem. Om jag kommer hem från jobbet i vettig tid så är det fortfarande sol på uteplatsen.
 
 
Passade på att lägga in en ny header på bloggen igår, för att fira in den nya årstiden. Om nån undrar vad det är för mat på bilden så är det en laxtartar med skummig citronsås som vi bjöd mamma på förra våren när hon fyllde år.
 
Vilken dag som helst så kommer jag att spana runt hos er... Det har liksom inte funnits tid. Önskar er alla en bra dag :-)

Kommentarer
Ann-Sofi MATSAFARI säger:

Ha en fin dag du med:)

Svar: Tack! Och en fin helg till dig :-)
Erica AKA Tomtens Dotter

2013-03-06 | 13:54:33
Bloggadress: http://matsafari.matmolnet.se
Helena säger:

Känner igen mig, det är lite dåligt med energi just nu. Ligger väl i träda för att sen ta för mig av våren. Kan också vara att jag låg deckad i världens vidrigaste influensa, kom jag på...
Härligt med nya headern, ger hopp om ljusare tider!

Kram!

Svar: Usch influensa låter inte så kul! Hoppas att du mår bättre nu!
Kram
Erica AKA Tomtens Dotter

2013-03-06 | 16:37:45
Bloggadress: http://blogg.amelia.se/hemmamedhelena
Linda/Candygirl säger:

VAd bra att du bjuder oss norrbottningar på vårblommor. Men allvarligt.. det var ju lika mycket snö i huvudstaden som här. Det var ju bara inne i stan det var snöfritt. Alla gågator,fält, gårdar... allt annat var ju helt vitt. Ordentligt vitt ju.

Svar: Mmm... Det är ju det... I morse hade det tydligen varit ner mot -20 på vissa ställen i länet. Sanslöst. Jag kämpar på i Conversen dock. Nu ÄR det vår. Det har jag bestämt.
Och blommorna.... Bilden är fusk från förra året :-)

Ha en fin helg Linda :-)
Erica AKA Tomtens Dotter

2013-03-06 | 21:40:32
Bloggadress: http://www.candygirl.nu

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback