Ägg i kopp

En vecka kvar till påsk och för ovanlighetens skull är det en baconfri lördagsfrukost. Omväxling förnöjer sägs det. Och nu när det är påsk redan nästa vecka så är det dags att komma igång med äggätandet, eller hur?
 
 
Knäck 2 ägg i en kopp. Klicka i ett par tre små klickar färskost (jag använde Cantadou 4 peppar) och häll på lite grädde, nån matsked bara. Salta lite på toppen.
 
In i ugnen på 200 grader i ca 10 minuter. Gör "soldaterna" under tiden genom att rosta ett par skivor bröd och skär dessa i stavar. Perfekt att "dippa" i äggen.
 
Ha en fin lördag!

Kommentarer
Lillgarden säger:

Fräckt! Det måste ju testas!

2013-03-23 | 11:17:45
Bloggadress: http://lillgarden.blogg.se/
Paperback Lover säger:

Ah, det här har jag läst i min nya favorittidning Lantliv Mat&Vin att det heter ägg-cocotte och det hade jag definitivt tänkt testa i påsk.

Ägg är dessutom min favoritråvara.

2013-03-23 | 11:27:02
Bloggadress: http://paperbacklover.blogspot.se

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback