Ägg i kopp
En vecka kvar till påsk och för ovanlighetens skull är det en baconfri lördagsfrukost. Omväxling förnöjer sägs det. Och nu när det är påsk redan nästa vecka så är det dags att komma igång med äggätandet, eller hur?
Knäck 2 ägg i en kopp. Klicka i ett par tre små klickar färskost (jag använde Cantadou 4 peppar) och häll på lite grädde, nån matsked bara. Salta lite på toppen.
In i ugnen på 200 grader i ca 10 minuter. Gör "soldaterna" under tiden genom att rosta ett par skivor bröd och skär dessa i stavar. Perfekt att "dippa" i äggen.
Ha en fin lördag!
Kommentarer
Lillgarden säger:
Fräckt! Det måste ju testas!
Paperback Lover säger:
Ah, det här har jag läst i min nya favorittidning Lantliv Mat&Vin att det heter ägg-cocotte och det hade jag definitivt tänkt testa i påsk.
Ägg är dessutom min favoritråvara.
Trackback