Jag tror visst att jag hittat bloggsug igen!

Hej där! Det var inte igår... Ber om ursäkt för min långa frånvaro här på bloggen. Låt mig säga så här: verkliga livet kom emellan. Bara med bra saker, men även bra saker tar tid. Igår slog jag på datorn för första gången sedan i slutet av april och med det vaknade skrivklådan igen.
 
Här har det hänt grejer. Ni kanske vet att jag köpte en bostadsrätt med en kompis för... ja det är fem år sedan nu. Kompisen har flyttat för länge sen, men behöll ägandet i lägenheten. Förra våren försökte vi sälja lyan, utan att någon nappade. Vi gjorde därför ett nytt försök i våras. Jag försvann från datorn och prioriterade röjning och pimpning och piffning av lägenheten.
 
Mitt under pågående budgivning fick jag löneförhöjning. Inte några jättesummor, men ett par hundralappar mer än vad jag hade hoppats på. Insåg att kanske.... Kanske att jag ändå har råd att köpa hela lägenheten istället för att flytta. Började räkna. Kontakta bank snabbt snabbt och se om jag fick lån. Och nu är lägenheten min.
 
Mine. My own. My preciousssss.
 
Därefter blev det en sväng till Las Vegas. Hade en härlig vecka med härliga människor i en härlig stad. Åk dit om du inte har varit där. Åk i mitten av maj. Då är vädret tokskönt, men inte för varmt. Sen är det ju toppen att jobba lite på solbrännan innan den svenska sommaren kommit igång på riktigt.
 

Rekommenderar verkligen MGM Grand. En gång i tiden var det världens största hotell. Jag ljuger inte när jag säger att hotellet är större än min hemstad. Anledningen att man ska bo där är poolområdet. Det finns 5-6 olika pooler, varav favoriten syns på bilden. Backlot River. En 400 meter lång flod med en stor "sjö" i mitten. Så härligt att ligga och guppa på en gummiring och dricka Strawberry Daquiri :-)
 
Som grädde på moset: Sweden Rock Festival. Äntligen blev det en festival med fint väder igen. 4 dagar fyllda med goda vänner, hårdrock och solsken. Bättre kan man knappast ha det. Förutom att jag lyckades med det som jag klarade mig undan i Vegas: en riktigt ondskefull solbränna.
 
 
Brända bröst... Som tur var hade en kompis (som också var med i Vegas) solskyddsfaktor 50 med sig.
 
Mer då? Lite konserter så klart. Bruce Springsteen och Iron Maiden. Kan, som så många andra före mig, konstatera att Friends Arena inte håller måttet. Inte alls, min sssöta. Både Bruce och Maiden kan få taket att lyfta på vilken arena som helst. Tyvärr inte på Friends eftersom det verkar vara helt omöjligt att få till ljudet i arenan. Är glad att jag inte har biljetter till Black Sabbath.
 
Nu är det semester. Jag kom precis tillbaka till Stockholm efter att ha tillbringat några dagar i Kramfors med familjen. Slappat, softat och haft det bra. Snart beger jag mig iväg på ytterligare en festival. Skogsröjet. Ska bli skoj som sjutton :-)
 
Sådär. Ett litet livstecken. Ska försöka knalla runt och se vad som har hänt i era liv också - men berätta gärna. Eftersom datorn inte har varit igång så blir det MÅÅÅÅNGA inlägg att läsa ikapp, och då finns det ju alltid risk att man missar något.
 
KRAM

Kommentarer
Stina säger:

Blogg!! Älskar att läsa bloggar. :)

Svar: Jag med -men nu är det mycket att läsa ikapp hos måååånga... Kul att du hittat hit-visst är det den Stina jag tror att du är?
Erica AKA Tomtens Dotter

2013-07-24 | 19:28:31
Bloggadress: http://hundarochhardrock.bloggplatsen.se/
Ann-Sofi MATSAFARI säger:

Välkommen tillbaka till bloggvärlden! Och välkommen hem från både Las Vegas och sweden rock. Jag var faktiskt också och såg Maiden synd att jag inte såg dig där bland alla 57.000 andra hårdrockare! Det hade varit skoj att tagit en öl efteråt! Håller med om att arenan verkligen var en besvikelse! Bahh för ljudet!
Grattis till lägenheten! Och löneförhöjning! Det är du värd!
KRAM KRAM Ha nu en härlig sommar:)

Svar: Tack Ann-Sofi :-)Det är skönt att vara tillbaka måste jag säga - även om jag bara varit tillbaka en minut eller två haha

Nej Friends är en besvikelse. När de arrangerade sportevenemang klagade många på att akustiken var dålig och att klacken inte hördes från ena kortsidan till den andra (om man säger så här: AIK:s klack hörs. Jag hörde den från Råsunda hem till mig. 2,5 kilometer. Med en massa höga hus och skit som blockerar ljudet). De ansvariga kommenterade kritiken med att "arenan är inte optimerad för sportevenemang. Det är främst en konsertarena". Jag säger bara "Ta er i röven och gör om, gör rätt!"
Erica AKA Tomtens Dotter

2013-07-24 | 20:57:54
Bloggadress: http://matsafari.matmolnet.se
Ulla säger:

Nu är jag glad! Julen är helt klart och tydligt på kommande <3
Välkommen tillbaka, har saknat dig!

Svar: Tack Ulla. Ja, idag är det väl "juliafton" :-)
Erica AKA Tomtens Dotter

2013-07-24 | 21:22:19
Bloggadress: http://jouluni.blogspot.fi
Linda/Candygirl säger:

Åh vad kul att "höra av dig"... verkar inte gått nån nöd på dig. Och inte på mig heller...

Svar: Härligt Linda. Du är iofs en av dem som jag spanat hos ibland - och nej, det är skönt att du inte heller är nödställd :-)
Erica AKA Tomtens Dotter

2013-07-24 | 21:33:59
Bloggadress: http://www.candygirl.nu
Henrietta B säger:

Hej, så kul att du e tebaks! Varit ute å sett dig om i världen, kul! :-)
Har också sett mig om i den svenska världen en vecka! Åkt dit näsan pekat, hit eller dit? Där har vi inte varit! Var ska vi sova inatt? Maken å jag har så kul när vi gör så, inga krav eller måsten. Så härligt! Grattis till ny lön å att kunna kalla ditt hem för DITT hem! Må så gott, hoppas höra/läsa dig snart igen!

Svar: Det låter skönt Henrietta :-) Att bara ta dagen som den kommer och dra runt.
Och TACK! Det känns så himla bra ska du veta :-)
Erica AKA Tomtens Dotter

2013-07-25 | 12:37:03

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback