Grillad baconsvamp! Åhh så gott
Har ni blivit less på att grilla än? Inte jag. När man bor i lägenhet utan grillplats hinner man liksom inte tröttna... Men OM du hunnit tröttna så tycker jag att du ska testa detta tillbehör: Baconsvampar :-)
Bryt bort foten från en champinjon. Fyll håligheten med färskost (min favorit är Cantadous 4 peppar) och linda in svampen i bacon. Fäst med tandpetare eller spagetti. Räkna med ca 1 msk ost och 2-3 skivor bacon per svamp, allt beroende på svampens storlek så klart.
Grilla svampen ca 5 minuter på den ostfria sidan, och ca 1-2 minuter på ostsidan.
Vad stoppar du på grillen i helgen? Och framför allt: vad har du för tillbehör? :-)
Kommentarer
Carolina säger:
Det är så vansinnigt gott! Just såna här och majskolv är mina favoriter, tillsammans med en god köttbit. ;-)
Svar:
Erica AKA Tomtens Dotter
Anonym säger:
Åh det där lät riktigt gott! Det ska jag prova! Allt blir ju gott på grillen! Favoriten är nog grillad fisk (seabream helst) eller kanske lammfilé.
Svar:
Erica AKA Tomtens Dotter
Johanna säger:
Det låter jättegott, ska övertala maken att testa det!
Svar:
Erica AKA Tomtens Dotter
Lisas Vinterland säger:
Jag har blivit ganska less på grillat! Det blir lätt att man gör samma rätt hela tiden i brist på fantasi. Så jag testade dessa för någon dag sedan, och de blev ju jättegoda!
Svar:
Erica AKA Tomtens Dotter
Trackback