Hur gick det till egentligen?

Satt och tittade tillbaka på senaste tidens inlägg och insåg något som ni säkert upptäckt för länge sedan: Min julblogg har tydligen bestämt sig för att bli en matblogg. När hände det och hur tusan gick det till som? Till och med när jag kollar tillbaka på julens inlägg har det i år nästan uteslutande handlat om mat och godis.
 
Visst. Jag gillar att laga mat. Och om jag får säga det själv så är jag ganska bra på det också. Men eftersom det är jättetrist att laga mat åt mig själv så blir det rätt lite av den varan till vardags.
 
Å andra sidan kan det kanske vara en bra grej? Att helt plötsligt ha blivit med matblogg kan kanske få mig att laga mera mat åt mig själv? För det är något jag MÅSTE göra.
 
Nån annan som upplevt samma sak förresten? Att helt plötsligt har bloggen fått ett eget liv och går sin egen riktning utan att man själv är medveten om det?
 
Om någon undrar: Nej. Detta kommer inte att bli en blogg med uteslutande mat. Har inga som helst ambitioner att bjuda på ett smaskigt recept om dagen (i alla fall inte om jag inte ska publicera om allt som ligger i arkivet och det verkar ju onödigt...)
 
Idag är det tisdag. Det innebär årets första keramikande för mig. Ska bli kul och jag har sett fram emot det. Har lite grejer som jag färdigställde innan jul som jag kom på att ni inte fått se ännu... Ska försöka fixa till lite bilder. Vilken vecka som helst ;-)
 
Ha en bra dag!!!
 
 

 

Kommentarer
Katarina säger:

Det låter toppen! Det är alltid kul att titta in hos dig! Kram

2013-01-15 | 09:52:35
Bloggadress: http://hovkonditorn.blogspot.com
Marie (strålande jul) säger:

Jag tänkte faktiskt på det för något inlägg sedan att din blogg börjat innehålla mer och mer mat :)
Kan känna igen mig lite grand, i min pysselblogg har det blivit andra inlägg eftersom jag knappt hinner pyssla. Skulle den enbart handla om pyssel hade den varit tämligen död.
Huvudsaken man själv trivs med sin blogg!

2013-01-16 | 12:11:09
Bloggadress: http://scrappa.gladers.net

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback