Härligt!

Jag och Eva brukar promenera på lördagmornar. Eller brukar och brukar... Under hösten och vintern har det verkligen varit latmaskfasoner. Men nu har jag tjatat på Eva att vi ska komma igång igen. Det är dags. Innan man hinner blinka så är det beach2013 som gäller....
 
Igår var jag dock inte lika kaxig... Så vi kom fram till att vi låter Kung Bore bestämma. Om det var varmare än -10 så skulle vi gå ut och gå. Och det var det :-) Herregud så skönt det var med lite mildväder. -6 stod termometern på i morse. Det var knappt kallt på nästippen, utan bara skönt.
 
Här kommer en liten bildkavalkad från morgonens runda. Nu ska jag roa mig med städning och tvätt. Och kanske ett långkok på chili. Ha en riktigt fin helg!!!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Linda/Candygirl säger:

Det ser ju ut dom här!!!. Skillnaden är att er vintet slutar strax. Vår har nästan tre månader kvar.

Svar: Mmm... Jag är lite kluven där... För även om vår vinter tar slut snabbare så har vi nån form av gråsvart mellanårstid mellan vintern och våren. Medan ni har vårvinter... Idag är det runt nollan så jag är glad att jag förevigade lite igår.
Erica AKA Tomtens Dotter

2013-01-27 | 09:56:41
Bloggadress: http://www.candygirl.nu

Lämna gärna en kommentar:
Jag besvarar dina kommentarer här så snart jag kan. Om du uppger din mailadress får du även mitt svar via mail.

Dock tycker jag att det är stentråkigt med kommentarer i stil med "Hej, kom och titta på min blogg!" Det betraktar jag som spam. Läs istället inlägget, och skriv en kommentar om det du just har läst. På så sätt blir jag förmodligen intresserad av dig och kikar in i vilket fall som helst ;-)

Ha en bra dag.
Kram Erica

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback